Internationaal dansen bij Debka Zwolle

Zwolle – Debkla internationaal dansen uit Zwolle nodigt belangstellenden uit voor een kennismaking op de eerste lesavond van het nieuwe dansseizoen. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend kijken en meedansen op donderdag 1 september 2016. Aanvang 19.45 uur in basisschool "de Toonladder" aan de Bachlaan 158-162 te Zwolle.  Er worden dansen uit verschillende landen en streken aangeleerd.

Debka is een recreatieve dansvereniging. Op twee avonden in de week kun je internationaal dansen, onder professionele leiding van twee dansdocentes. De vereniging is opgericht in 1967. Het bestaat uit 4 dansgroepen van beginners tot gevorderden. Alle groepen dansen een gevarieerde mix van internationale dansen zoals; Israëlisch, Scandinavisch, Turks, Engels, Russisch of dansen uit de verschillende Balkan landen. Ook Amerikaans en Nederlands ontbreken niet in het repertoire.

Debka organiseert ook regelmatig starters cursussen waarin alle eerste basisbeginselen van het dansen uitgebreid aan de orde komen. Een prima start voor hen die nog niet eerder met de dansvloer kennis hebben gemaakt. 

Artikel delen:

Reageer