Grooven tot je erbij neervalt met C-mon & Kypski

Sommige optredens veranderen al na de eerste tonen in een feestje. Zodra C-Mon and Kypski vrijdag 23 november in popcentrum Hedon los gaan is de term ‘feestje’ echter een understatement. Zoals alleen deze pioniers het kunnen, mixen ze diverse muziekstijlen om tot een zwaar groovende basis waarna er geen houden meer aan is … 

‘Oh what a beautifull day, I wanna go outside and play’ zingt Pete Philly als één van de gasten op C-Mon & Kypski’s derde en nieuwste cd ‘Where the wild things are’. Daarmee slaat hij precies de spijker op zijn kop, want dat is wat je haalt uit de muziek van de heren. Funk, rock, polka en hiphop combineren ze met het gebruik van instrumenten en turntables, terwijl er live wordt gesampled en geproduceerd. Dit alles wordt nog eens versterkt met de indrukwekkende visuals van het VJ collectief Sublimal Mess.

C-Mon & Kypski is een groep met 4 bandleden. Kypski is inmiddels zesvoudig tot nationaal

Scratchkampioen benoemt. De tracks van deze mannen ontstaan vanuit het niets en worden opgebouwd tot zeer dansbare, knallende ‘scratch-muziek’. De muziek van C-mon & Kypski is niet in één zin te omschrijven maar dat het vernieuwend is en dat het rockt is een ding wat zeker is!

 

C-mon & Kypski

Wanneer                       : vrijdag 23 november

Open                            : 20:30 uur

Aanvang                       : 21:00 uur

Entree                          : € 10,00 (excl. €1,- servicekosten)

Ticketinfo                      : Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato Zwolle, VVV Zwolle en ’s avonds aan de deur.

 

 

Artikel delen:

Reageer