Lezing door Dick en Coleta Hogenkamp

Zwolle – In het kader van de expositie Zwolle in de jaren ’70 en ’80 zullen Dick en Coleta Hogenkamp op zondagmiddag 14 augustus om 14.30 uur in het Stedelijk Museum Zwolle een lezing verzorgen.

Dick en Coleta Hogenkamp nemen op hun eigen, kenmerkende manier de bezoekers mee op een tocht door het Zwolle van onze ouders en grootouders. Met behulp van dia’s op twee schermen tonen zij het verschil tussen de oude en nieuwe situatie. Duidelijk is dat Zwolle in de loop der decennia erg is veranderd. Dick en Coleta Hogenkamp zijn in Zwolle zeker geen onbekenden. Hun kennis van het Zwolle van vroeger, en Assendorp in het bijzonder, is bekend. Al jaren lang verzamelen zij foto’s van Zwolle, een collectie die inmiddels is uitgegroeid tot een omvangrijk archief.

Voor het bijwonen van de lezing, betalen bezoekers de voor hen geldende museumentree (volwassenen € 7,50 / 65-plussers € 5,- / Museumkaarthouders gratis). Opgave vooraf is noodzakelijk in verband met een beperkt aantal beschikbare plaatsen. Aanmelden kan via info@stedelijkmuseumzwolle.nl of door te bellen met 038 – 421 46 50. 
Voor en na de lezing is er gelegenheid om de expositie Zwolle in de jaren ’70 en ’80 te bezoeken evenals het Drostenhuis en de expositie met het werk van Teun van der Veen.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer