Line-up ‘Chefs(R)Evolution’ Zwolle

Zwolle – Op zondag 18 en maandag 19 september 2016 vindt de derde editie plaats van ‘Chefs(R)evolution’, het Nederlandse Avantgarde Cuisine Festival, in en rondom De Librije en Theater De Spiegel te Zwolle. Deze wordt georganiseerd door Jonnie en Thérèse Boer van Restaurant De Librije in samenwerking met het team van Port Culinaire en Thomas & Carola Ruhl. De top van internationale chefs maken hun opwachting tijdens dit culinaire festival. Geniet van de spectaculaire line-up op zondag 18 & maandag 19 september.

chefsrevolution.jpg 

Gasten zijn naast de internationale kookdemonstraties ook van harte welkom op het gratis toegankelijke BOERenmarkt XL, waarbij er op een laagdrempelige wijze kennisgemaakt wordt met het rijke assortiment aan producten en ingrediënten van Nederlandse bodem. Ontdek de (wijn)boeren en verschillende ambachtelijke leveranciers van Jonnie en Thérèse Boer met daarbij een fijne selectie Alliance-chefs. Deze chefs bereiden de heerlijkste gerechtjes in samenwerking met een van de boeren, waarbij er voor een mooi prijsje hun culinaire creaties en bijpassende wijnen geproefd kan worden. 

Line-up opening en internationale kookdemonstraties
Zondag 18 september 2016
Opening: discussie over de toekomst van gastvrijheid met onder andere Thérèse Boer
Jonnie Boer*** Restaurant De Librije, Nederland, Nr. 38 World’s 50 Best Restaurants
Mauro Colagreco** Restaurant Mirazur, Frankrijk, Nr. 6 World’s 50 Best Restaurants
Rasmus Kofoed*** Geranium, Denemarken, Nr. 28 World’s 50 Best Restaurants
Magnus Ek** Oaxen Krug, Zweden
Maandag 19 september 2016
Virgilio Martinez* Central, Peru, Nr. 4 World’s 50 Best Restaurants
Eneko Atxa*** Azurmendi, Spanje, Nr. 16 World’s 50 Best Restaurants
Vladimir Mukhin White Rabbit, Rutland, Nr. 18 World’s 50 Best Restaurants
Joachim Wissler*** Vendôme, Duitsland, Nr. 35 World’s 50 Best Restaurants
Tanja Grandits** Stucki, Zwitserland, Köchin des Jahres 2014
 
Geniet tijdens deze kookdemonstraties van een ongekend culinair spektakel, waarbij deze internationale sterrenchefs hun keuken en persoonlijke kwaliteiten gaan tonen. De presentatie is in handen van Hans Steenbergen, trendwatcher / hoofdredacteur van Food Inspiration. 
Kaartverkoop
Kaarten voor de kookdemonstraties zijn te bestellen via www.chefsrevolution.com en Theater De Spiegel. De toegangskaarten kosten € 49,95 per persoon per dag en € 79,95 per persoon voor beide dagen. De BOERenmarkt XL is gratis toegankelijk.
Partners
Chefs(R)evolution 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdpartners AEG, Alliance Gastronomique, Big Green Egg, Buscaglione Espresso, Fine Dining Experience, Hanos, Henriot Champagne, Koninklijke Euroma, Lindenhoff BV, Rational, Schmidt Zeevis, VanDrie Group Kalfsvlees, Wensink Mercedes-Benz, Wijnkooperij De Lange, Zwolle Marketing, Vechtdal Overijssel, Salland Marketing en IJsseldelta.

Artikel delen:

Reageer