Zoekactie naar vermiste hond Max

Zwolle – Sinds woensdag 27 juli wordt vanaf de Lavendelstraat in Zwolle de hond Max vermist. Mogelijk is het beestje gestolen. Zaterdag vanaf 14.00 uur vindt met speurhonden een zoekactie plaats naar Max.

max.jpeg 

Max is sinds 27 juli om 05.00 uur vermist. Hij is de voortuin uitgelopen en nooit meer teruggekomen. Hij ging wel vaker de tuin even uit, zegt de geschrokken eigenaar, en Max liep dan naar het veldje tegenover de woning en kwam vervolgens meteen terug. Maar nu was hij spoorloos. Er is een grote actie gestart op Facebook en dat bericht wordt door Zwollenaren veel gedeeld. Er zijn flyers opgehangen. Er is gezocht met 3 speurhonden en meerdere mensen, maar nergens is Max te bekennen en niemand heeft hem gezien. De wijk Pierik is op de hoogte, en mensen zoeken mee. Er is kans dat Max gestolen is. Max is een Jack Russel van 8 jaar oud. Hij is gechipt. Had de dag van vermissing een slipketting om. Zaterdag gaat er een zoekactie van start met vrijwilligers en speurhonden.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Hoi ik woon in Dalfsen ik ben benieuwd als Max algvonden is. Als ik wat kan betekenen in Dalfsen mail mij dan.Waar is hij rond Dalfsen voor het laatst gezien. Met vriendelijke groet iirma

Reageer