Storing servicenummer politie Oost-Nederland

Zwolle – Sinds vrijdagavond is er een storing van 0900 8844 in Oost-Nederland. Daardoor is het telefoonnummer op dit moment minder goed bereikbaar.
Het nummer 0900 8844 is hét landelijke servicenummer van de politie. Met dit nummer kunt u bellen voor al uw niet-spoedeisende vragen of problemen. De politie doet er alles aan om de storing zo spoedig mogelijk te verhelpen. Wilt u de politie bereiken op 0900 8844, probeert u het dan een paar keer. Bij spoed belt u 112, op dat nummer is geen storing.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Of dat servicenummer nu wel of niet bereikbaar is maakt niet uit is mijn ervaring. 2 x melding gemaakt over brandstichting op één avond. Ze zouden diezelfde avond direct langskomen. En raadt eens;………….Geen politie gezien en nooit meer wat van gehoord.

 2. @Jacob

  Dat had ik daarvoor al gedaan, voordat ik dat servicenummer belde. Blijkbaar was dat nog niet erg genoeg. Schijnbaar moesten er gewonden zijn gevallen, wat niet het geval was die bewuste avond. Dus werd ik doorverwezen naar dat servicenummer waar dit topic over gaat.

 3. En Steven, samen met een paar buren het brandje blussen was kennelijk teveel moeite? Snap ik wel, want anders had je hier niks te zeuren over dit onderwerp.

 4. @Leonardo

  Kun je in het vervolg ook nog een beetje redelijk en normaal reageren op WLZ s.v.p. i.p.v. mensen zeurders te noemen, terwijl jij er zelf niet bij was betrokken. Door zo te reageren kom je namelijk nogal dom over.

 5. @Zuidski.1

  Containers die in de brand zijn gestoken die destijds tegen de schuur aanstonden en waarbij de schuur vervolgens in de brand kwam te staan. Jammer dat @Leonardo die alles beter weet er niet bij was. Met hem erbij was dit allemaal namelijk vanzelfsprekend niet gebeurd.

 6. Steven had in elk geval terugkoppeling mogen verwachten. Dit is niet bepaald een voorbeeld van goede communicatie tussen burgers en politie. Terwijl dat juist in deze tijd van groot belang is.

Reageer