Django Warmerdam naar PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle kan komend seizoen beschikken over Django Warmerdam. De 20-jarige speler, die de afgelopen weken al meetrainde met de selectie van de Zwollenaren, kan zowel centraal in de verdediging als op de linksback-positie uit de voeten. Hij wordt op huurbasis overgenomen van Ajax. De afgelopen twee seizoenen speelde Warmerdam zijn wedstrijden voornamelijk in Jong Ajax. Ook kwam hij in het verleden meerdere keren uit voor Jong Oranje.

Technisch directeur Gerard Nijkamp is zeer te spreken over de komst van Warmerdam: ,,Met Django halen we een talent bij de selectie, die onze defensieve mogelijkheden vergroot. Door zijn komst zijn alle posities in ons eerste elftal nu dubbel bezet."

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Haal er maar weer een van Ajax.
  Volgens mij hebben we zelf een goede CV of LV in de beloften. Heeft aardig wat wedstrijden al op de bank gezeten en 1 x ingevallen tegen Feijenoord.
  Waarom hem geen kans geven. Niet voor niets de hele jeugdopleiding doorlopen toch????


  Maak melding

 2. Haalt PEC niet veel te veel jonge spelers binnen? Talent is mooi hoor. Maar als je wedstrijden wil winnen dan heb je toch ook wel wat kerels nodig.  Maak melding

 3. @edje038

  Mee eens. Jans weet het maximale uit dat soort jonge spelers te halen en mede door ze tevens ook zelfvertrouwen te geven. Dat zijn nu éénmaal de kwaliteiten van Jans als coach.


  Maak melding

Reageer