Vrouw beroofd aan Wiecherlinckstraat

Zwolle – De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk wat gezien hebben van een beroving die plaatsvond in een portiek aan de Wiecherlinckstraat in Zwolle. Daar was een 70-jarige vrouw slachtoffer van een dief die haar tas wegpakte en er vandoor ging.

politie_logo_4.jpg 

Het slachtoffer liep vanaf de bushalte bij de Sassenpoort, via de Wilhelminasingel en via de ter Pelkwijkstraat het Kerkbrugje over. Via het Groot Wezenland en de Schuurmanstraat is zij om het Thomas a Kempiscollege heengelopen richting haar woning aan de Wiecherlinckstraat. Bij haar flat aangekomen zag zij dat een haar onbekende man het portiek binnen kwam die zij niet kende. De vrouw verzocht hem het portiek te verlaten waarop de man haar een duw gaf en haar tas en sjaal afpakte. De man ging er als een haas vandoor. Niet bekend of hij lopend was of met een vervoermiddel.

Het signalement wat bekend is van de verdachte:
Lange slanke jongeman
Donkere huidskleur
Droeg een zwart petje met mogelijk een opdruk
Droeg zwarte kleding zonder opvallende details
 
Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer