Schade bij enkelzijdig ongeval Marsweg

Zwolle – Op donderdagavond 4 augustus heeft er even na 19.00 uur een enkelzijdig ongeval plaats gevonden op de Marsweg, hierbij kwam de bestuurder er zonder kleerscheuren vanaf.

04-08-2016_marsweg1.jpg 

Zoals de sporen lieten blijken is de auto van een maaltijdbezorger vanuit de richting van de Wethouder Alferinkweg gekomen en was deze onderweg richting de Marslanden. Via de middenberm had de auto zich een weg gebaand en had daarbij ook een verkeersbord geraakt dat volledig ontzet was, daarnaast liep ook de auto behoorlijke schade op. De brandweer kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen en door het ongeval was de Marsweg tijdelijk in beide richtingen gestremd. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd.

04-08-2016_marsweg2.jpg

04-08-2016_marsweg3.jpg 

Artikel delen:
Reacties 19
 1. Jammer dat er geen snelheidscontrole was. Die maaltijdbezorgers racen door de stad zowel met auto als scooters …. Niet normaal.
  Neem aan dat deze maaltijd inmiddels koud is !


  Maak melding

 2. Dat dit bedrijf een ongeluk zou krijgen was een beetje te voorspellen.Begin dit jaar had al eens een mail naar het hoofdkantoor van dit bedrijf gestuurd.Van het hoofdkantoor een keurig bericht terug.Maar niet van de filiaalmanager.Vanmiddag rond 6 uur was het ook precies zo’n auto die vanaf de willibrordlaan naar de Thomas a Kempisstraat vol door rood reed.Niet een klein beetje maar vol.Het was te voorspellen.


  Maak melding

 3. Pizza koeriers zullen altijd een zorg in de samenleving blijven. Roekeloos en onverantwoord. Vrugger zaten ze op een 45 km vespa, een blind paard richt geen schade aan.
  moet je nu eens zien. Kilometers file door zon karretje


  Maak melding

 4. ik zelf ben al een keer naar binnen gestapt bij dit bedrijf.
  omdat een scooter bezorger door rood reed en mijn voor bumper raakte
  (jammer genoeg niet hard genoeg )

  ben naar binnen gegaan om hem hier op aan te spreken
  maar hier werd niks op uit gedaan de manager hield hem de hand boven het hoofd…

  !!de volgende keer maar gewoon niet meer remmen!!


  Maak melding

 5. De wegpiraten van de pizzaboeren zijn ondertussen een heuse plaag in Zwolle. Graag controle bij Diezerpoort rond 18.00 uur. Kassa!!

  Inderdaad,maar niet alleen deze idioten…Lawaai makende motorfietsen die de rotonde van alle langs gaan…

  Een avondje controle zou goed zijn, en dan gelijk dikke boetes uitdelen..


  Maak melding

 6. In het bijzonder de auto’s van dit bedrijf zijn me de laatste tijd ook opgevallen…en dan niet op een positieve manier!

  Hard rijden is één ding, maar inderdaad meer opvallend zijn de zaken als: door rood rijden, stelselmatig geen richting aangeven, op plaatsen rijden waar je met de auto niet mag komen.

  Heb een concullega van ze ook wel eens door de Hortensiatunnel zien rijden…en niet met gepaste snelheid!


  Maak melding

 7. Laatst in holtenbroek zeker twee maal gezien dat deze auto veel maar dan ook veel te hard door de straat reed.De eerste keer scheelde het niet veel of hij had een kind op een fiets geraakt.
  Ik heb direct contact opgenomen met het bestel nummer op de auto.
  Kreeg als reactie dat ze het zullen doorgeven de man aan telefoon was niet echt onder indruk van mijn telefoontje.
  Het wordt tijd dat de gemeente of politie actie neemt tegen specifiek dit bedrijf.  Maak melding

 8. Roekeloos rijden, grote bek als de bestelling een uur onderweg is en de keuken is een zooitje. Jammer want het was een leuk bedrijf NY pizza.


  Maak melding

 9. ik heb in de afgelopen 2 maand al 7 keer een “pizza bezorger” op de grond zien liggen waarbij 6 keer het zelf veroorzaakt had door gewoon door rood te rijden of gewoon door roekeloos rijgedrag.
  de laatste was van NYP omdat meneer op het fietspad reed met zn brommer ipv de weg..


  Maak melding

 10. Ik sluit me aan bij Dirk Bosman.
  Heb ze trouwens ook al zo vaak belachelijk zien rijden, alsof ze denken boven de wet te staan omdat er een pizza in hun koffertje ligt.  Maak melding

 11. Achter bij het Deltion in de bocht Obrechtstraat / Klooienberglaan scheuren ze ook altijd met een noodgang door de bochten. Ik zie er geregeld eentje op zijn bek gaan, maar het is nog een keertje wachten totdat de eerste gelanceerd wordt door een auto, omdat ze totaal niet kijken wat er vanuit de richting Obrechtstraat aankomt (met voorrang). Daar hebben fietsers overigens ook chronisch last van, maar hun snelheid is tenminste nog 20-40km langzamer…


  Maak melding

Reageer