Winkel overvallen, burgernet ingezet

Zwolle – Rond het middaguur is een winkel aan het Bachplein in Holtenbroek overvallen. De overvaller is gevlucht en hiervoor heeft de politie een burgernetactie gestart.

Het zou gaan om een 18-25 jarige getinte man, hij draagt een zwarte jas, een rode sjaal en een trainingsbroek met een witte streep. Ziet u de eventuele overvaller dan vraagt de politie om zelf geen actie te ondernemen maar direct 112 te bellen, mogelijk is de dader in bezit van een wapen. Omstrreeks 13 uur is de burgernetactie beeindigd zonder resultaat. De politie doet nader onderzoek.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Licht getint. Was het een man van chinese afkomst? Of een blanke holtenbroeker net terug van vier weken Spanje vakantie?

  – Editted –

 2. Foei Huan.

  Ik ben tegen terreur net als mijn achterbuurman en zijn gezin overigens die van Turkse komaf zijn. United we stand. Oh ja. Hij is toevallig Moslim maar ik niet. Als hij langskomt bij mij, check ik altijd eerst of hij geen bomgordel of wapen draagt. Je weet maar nooit…. Nee geintje hoor.

  Foei die Huan toch.

 3. De mening van een ander respecteren is blijkbaar een gedachtegoed. Tegenwoordig moeten meningen congruent zijn zo niet wordt het opgedrongen. Alles buiten het referentiekader is niet sociaal wenselijk.

  Foei, Henry.

 4. hij draagt een zwarte jas, een rode sjaal en een trainingsbroek met een witte streep.
  Beetje 'overdressed' zo te lezen. Gevalletje Bachplein Holtenbroek.
  Beste mensen, nu Holtenbroek zo mooi opnieuw is vormgegeven.
  Dit gaan we niet accepteren denk ik.
  Kom op!

Reageer