Cursus ‘Meer doen met minder geld’

Zwolle – "Aan het eind van je geld nog een stuk maand over hebben". Rondkomen met je geld en goed kunnen budgeteren kan een lastige klus zijn.

De cursus "Meer doen met minder geld" biedt handvatten met praktische en inspirerende tips waardoor het omgaan met geld leuker wordt en beter zal lukken. In de groep wordt samengewerkt, waardoor de deelnemers elkaar versterken. Denk maar aan het spreken over geld, wat toch niet makkelijk is voor veel mensen. Waarom iemand wil besparen, is niet van belang. Dat kan zijn uit principiële overwegingen, om het milieu te ontzien of uit pure financiële noodzaak. Alle deelnemers, met ieder hun eigen tips en ervaringen, zijn welkom. Bijzonder is dat wij, cursusleiders zelf ervaringsdeskundigen zijn. Wij kennen als geen ander de wereld van "ieder dubbeltje moeten omdraaien". Wij zetten ons op vrijwillige basis in.

De eerste groep start op 14 september aanstaande in de Stadkamer. Graag aanmelden voor 29 augustus. De tweede groep begint op 21 september in Huis van Kansen in Holtenbroek. Uiterlijk aanmelden voor 11 september. Deze tweewekelijkse cursus duurt vier maanden.De cursus wordt gegeven door : Gerrie Brommer, Joëlla Fieman, Marjon Butterhoff en Jolanda Visser. Voorafgaand aan de cursus houden we met ieder persoonlijk een kennismakingsgesprek.

Deze cursus is gratis voor de deelnemers.

Als u mee wilt doen of meer informatie wilt hebben kunt u mailen naar: meerdoenmetmindergeld.com

In januari 2017 starten er ook cursussen. 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer