Karel J. Schepers bij Muziek in de Tent

Zwolle – De talentvolle Zwolse band Karel J. Schepers staat zondag 14 augustus samen met Crazy Daze bij Muziek in de Tent.  Vanaf 14:00 uur hoor je authentieke Nederlandstalige singer-songwriter-nummers op het Assendorperplein.   

karel_j._schepers.jpg 

Met de EP Vang Me Op probeert de band door te breken in de Nederlandse hitlijsten. De nummers gaan veelal over de liefde en hebben interessante melodische wendingen. De liedjes zijn rijk aan koortjes, zitten vol met smaakvol gitaarwerk, maar kenmerken zich vooral door Nederlandstalige teksten.   Het talent heeft verder gereikt dan alleen Zwolle. Zo heeft de band opgetreden bij de DWDD en ze deden mee met de online talentenjacht van Giel Beelen. Zwollenaren kunnen Schepers ook kennen via de akoestische coverband ‘De Zaak’.

Zin om deze veelbelovende band live te zien? Kom dan op 14 augustus naar het Assendorperplein. Vanaf 14:00 uur worden de Nederlandstalige songs ingezet.
 
De entree is zoals altijd gratis.  Muziek in de Tent vraagt wel een vrijwillige bijdrage zodat er toekomst is voor de stichting. Als het heel slecht weer is, zal het optreden niet doorgaan. Dit zal vermeld worden op de Facebook-pagina van Muziek in de Tent. 
Voor meer informatie: 
www.muziekindetent.nl
Facebook: Muziek in de Tent
Twitter: muziekindetent 
Mail: info@muziekindetent.nl

Artikel delen:

Reageer