Ode aan Johnny Cash

Zwolle – Een slordige 60 jaar na de eerste hits van Johnny Cash weten de Def Americans, de swing, sfeer en rebellie van een optreden van de legendarische Amerikaanse country held verbluffend goed te raken. Vrijdag 9 september brengen ze het legendarische oeuvre naar Zwols poppodium Hedon. Kaarten kosten € 16,50 en zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato aan de Klokkensteeg in Zwolle.

def_americans.jpg

Foto: Gijs Spierings 

Het gezelschap presenteert jaarlijks omstreeks de sterfdatum van the Man in Black de Johnny Cash Memorial Show. In deze speciale show wordt op overweldigende en respectvolle wijze de herinnering aan en de sound van Johnny Cash levend gehouden. De band schakelt moeiteloos tussen de rebellie van de Folsom Prison en San Quentin albums, Sun recordings rockabilly krakers en het vuur en de broosheid uit de comeback albums uit de American recordings reeks. Alle thema’s die de carrière van Johnny Cash kenmerken, komen in dit concert aan bod, met uniek repertoire, hulp van bevriende gastmuzikanten en spectaculaire visuals.

DEF AMERICANS
JOHNNY CASH MEMORIAL SHOW
Locatie                         : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                       : Vrijdag 09 september 2016 
Open                           : 20:00 uur
Aanvang                      : 21:00 uur 
Entree                          : € 16,50
Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer