Prins Dionysos Kaal !!!

Toen Aafke door Dionysos werd gevraagd om jeugdprinses te worden was het een hele verrassing. Zelf was ze al bezig actie te voeren voor KiKa (kinderen kankervrij). Ze heeft een carnavals cd gemaakt die in Sassendonk wordt verkocht. De gehele opbrengst gaat naar KiKa. De vaders van haar adjudanten gaven aan voor 111 euro hun hoofd kaal te laten scheren, ook voor KiKa. Dionysos stelde dit beslist niet te willen. Aafke begon hierop Dionysos uit te dagen en uiteindelijk kwamen ze uit op 1000 euro.

Als Aafke op 17 november, op de zittingsavond, 1000 euro voor KiKa bij elkaar heeft geleurd, mag ze Dionysos kaal scheren. Tijdens haar eigen jeugdprinses-verkiezing heeft ze samen met haar adjudanten in 2 uur tijd al 300 euro opgehaald! Gulle gevers kregen een button. Hun wacht nog een passende beloning op de zittings-avond, als Prinses Aafke slaagt met haar actie. 

Nog 700 euro te gaan in 5 dagen…

Help Prinses Aafke: Prins Dionysos kaal !!! 

Mail ons wat u er voor over hebt om Prins Dionysos kaal zijn carrière als vorst te laten beginnen. Op 17 november, op de zittingsavond van de Eileuvers, kunt u het geld aan Prinses Aafke en haar adjudanten geven. Gulle gevers ontvangen een button en ook hun wacht nog een passende beloning op de zittingsavond als Prinses Aafke slaagt met haar actie. Komt u niet naar de zittingsavond, en wilt u wel helpen, dan komt Prinses Aafke zo mogelijk het geld bij u thuis persoonlijk ophalen. Heeft u al bijgedragen, help dan om nog meer mensen te vinden die ook willen bijdragen.

Alaaf!

Prinses Aafke, adjudanten Sander en Cristel

Mailen naar: dionysoskaal@aafke.fm

Artikel delen:

Reageer