BRONS voor Anna van der Breggen

Zwolle / Rio – De wielrenster Anna van der Breggen heeft woensdag de bronzen medaille gewonnen bij de tijdrit voor dames. Het is haar tweede medaille op de Olympische Spelen in Brazilië. Tijdens de wegwedstrijd won ze al goud.

Van harte gefeliciteerd! 

De Amerikaanse Kristin Armstrong won woensdag de tijdrit in 44.26,42, het zilver was voor de Russin Olga Zabeliskaya, die 44.31,97 nodig had. Van der Breggen voltooide de tijdrit in 44.37,80. Ellen van Dijk belandde tijdens de rit in de berm, kon de wedstrijd vervolgen, maar werd vierde. De wielrensters hadden in Rio last van regen en harde wind.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. volgens de burgemeester van Hasselt staat ze nog steeds ingeschreven in die plaats maar ach met 2 medailles kan ze in beide plaatsen worden gehuldigd :D:D:D


  Maak melding

 2. Ik hoor op de radio dat half Hasselt vannacht op Schiphol stond om Anna te verwelkomen. Ik heb niet gehoord dat er maar één Zwollenaar bij stond. Het leeft dus toch meer in Hasselt.


  Maak melding

 3. Lekker belangrijk waar haar huis of geboortehuis staat. Wie kan mij uitleggen waarom dat van belang is?Meisje heeft het leuk gedaan met haar hobby en is een mooie herinnering rijker. Fijn van genieten en dan weer aan het werk.


  Maak melding

 4. Ze is al wel weer een paar dagen terug en fietst vandaag alweer een wedstrijd. Zwolle is niet zo persoonlijk en uitbundig, dat bleek een paar jaar geleden wel bij de huldiging van de broertjes Mulder. Er wonen hier teveel Edjes. Een stad heeft dan ook zo zijn nadelen, wat dit betreft.


  Maak melding

 5. Moet je dan – onder aanvoering van onze uberdomme, stadse nar en aandachtszieke leeghoofd Erben Wennemars- bij het stadhuis gaan hossen voor een sporter waar twee weken geleden nog niemand ooit gehoord heeft??


  Maak melding

 6. Bericht door bernard, op 15 augustus 2016 7:15
  Ik hoor op de radio dat half Hasselt vannacht op Schiphol stond om Anna te verwelkomen. Ik heb niet gehoord dat er maar één Zwollenaar bij stond

  :D:D:D

  dat kan kloppen dat er TOEN geen zwolse was

  zaterdag liep ze al weer in s-hagen
  en zag haar ook op tv oost van weeékend alweer 8)


  Maak melding

Reageer