Summerdance tijdens Stratenfestival Zwolle

Zwolle – ‘Las Rosas Summerdance’ pakt dit jaar wederom enorm uit tijdens het Stratenfestival in Zwolle vrijdag 19 augustus a.s. Het belooft een spectaculair evenement te worden met dj’s die zowel nationaal als internationaal furore maken. De straten en pleinen van de historische binnenstad zullen de desbetreffende avond het decor vormen voor diverse podia, waarop verschillende bands en dj’s hun muziek ten gehore zullen brengen.

summerdance_zwolle.jpg 

Summerdance zal zich op het Rodetorenplein flink laten gelden met een zeer gewilde line-up. De show zal een bruisende samensmelting worden van magnifiek licht en geluid, mede dankzij een lasershow, rookmachines en bijzondere special effects. Zo zullen lokale dj’s Randy van Velde en Jeff Jive het event aftrappen met hun originele en dynamische sounds. Het stokje wordt daarna overgenomen door de alom bekende DJ Jean. Jean is een veteraan in de wereld van dance met een lange reeks van monsterhits zoals ‘The Launch’, ‘Love come home’ en ‘New Dutch Shuffle’.

De spetterende hoofdact in de vorm van Dirty House DJ Vato Gonzales en MC Tjen is een uniek bezoek voor het Zwolse Stratenfestival. De grootste clubs van Europa hebben inmiddels kennis gemaakt met Gonzales, een energieke verschijning die tijdens zijn optredens het publiek tot het uiterste los laat gaan. Het duo staat garant voor een onvergetelijke avond, die nog lang na zal galmen binnen de Zwolse stadsgracht…’

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Nou nou DJ Jean en Vato Gonzalez, de hele stad op de kop! Overgewaardeerde en zichzelf aan de commercie verkochte platendraaiers, alhoewel dat platen draaien tegenwoordig alleen nog het indrukken van wat knopjes inhoudt.

  Er zijn nog genoeg goede, wat meer underground, DJ’s, maar dat zijn deze twee zeker niet meer.


  Maak melding

 2. Discussie over overlast in 3 2 1…. Geniet, leef, gun, maak plezier maar vooral waardeer wat we hier hebben dat we de vrijheid hebben om dit te kunnen doen! Dat we kunnen ontspannen en genieten van het leven!! Daar drink ik vrijdag mijn biertje op 𾍻???


  Maak melding

 3. Hallo met adrie ik vindt dat muziek moet kunnen en een biertje zeker mischien wel 2 hahaha gewoon tot elf uur en dan zachtjes doen is toch niet zi moeilijk student mensen moeten ook slapen weet iemand lf ook romel markt komt


  Maak melding

Reageer