Swapmeet Harley-Davidson Club Zwolle

Zwolle – Net als in 2015 houdt de Harley-Davidson Club Zwolle dit jaar ook weer een Swapmeet/onderdelenbeurs. Omdat de club extra ruimte gecreëerd heeft is er dit jaar de ruimte voor 20 kramen in een prettiger opstelling en een makkelijkere doorloop. Tijdens de Swapmeet op zondag 16 oktober zal de BBQ en de rokerij weer de lekkerste hamburgers en de fijnste gerookte zalm serveren!

Van 10.00 uur tot 16:00 uur kun je je motoronderdelen, motorfietsen, kleding en parafernalia kwijt op het terrein van de Harley-Davidson Club Big V-Twins aan de Peterkampsweg 12 in Zwolle. Alle merken, Amerikaans en Engels van alle jaren en klassiek Japans (tot +/- 1980) zijn welkom op de kramen. Het grootste deel van de Swapmeet zal buiten het clubhuis gehouden worden, maar in het clubhuis is zeker ook nog een en ander te zien.

Er zijn stevige kramen van 4 meter met zeil beschikbaar. Nou is 4 meter een hoop om te vullen, daarom kun je vanaf 2 meter een halve kraam huren. Over de kosten: Dit jaar wordt de kostprijs van €20,- berekend voor een kraam van 4 meter met zeil. Het zijn dezelfde kramen als vorig jaar. De kramen zijn ook per 2 meter te huur, je deelt dan een kraam met iemand anders. 
Net als vorig jaar zal HDCZ zorgen voor een variatie aan standhouders met voor elk wat wils en er zal ook weer een kleine bikeshow zijn in het clubhuis. Wederom geen jury, geen prijzen, alleen maar brommers kiek’n. Heeft je een interessante motorfiets die niet zou misstaan, dan horen het graag en bent je welkom om deze te showen! Voor de Swapmeet en/of Bikeshow kun je je opgeven via: 
info@bigvtwins-zwolle.com of clubblad@bigvtwins-zwolle.com

Artikel delen:

Reageer