Theater Gnaffel op Stadsfestival Zwolle

Zwolle – Van vrijdag 2 t/m zondag 4 september 2016 vindt de vijfde editie van het Stadsfestival plaats in Zwolle. Theater Gnaffel speelt dit jaar op het festival de oorstelling Pekel & Co. op de hoek bij de Pletterstraat en Diezenpoortenbrug. Voor iedereen vanaf 6 jaar.

theater_gnaffel-9.jpg 

Pekel & Co.
Iemand heeft het meisje Vlinder uit de gracht gered. Dan wordt ze aangesproken door Pekel, een pop met rood haar en puntoren, de aanvoerder van de poppenfamilie van Baas Aaron. De poppen halen Vlinder over mee op reis te gaan met hun voorstelling. Er ontstaat tussen hen een hechte vriendschap. Maar de verbitterde poppenspelerbehandelt Vlinder slecht. Daarom besluit ze, met pijn in haar hart, de familie te verlaten. Maar kunnen de poppen haar laten gaan? Credits: Regie: Rob Vriens / Spel: Elout Hol en Willemijn de Jonge

 

Data en tijden:
2 september: 20.00 uur
3 september: 12.00, 15.00 & 20.00 uur
4 september: 12.00 & 15.00 uur

Locatie: Hoek Pletterstraat, Diezenpoortenbrug

Meer informatie en kaartverkoop: tickets zijn online te bestellen via www.stadsfestival.nl of tijdens het festival aan de kassa’s op het Rodetorenplein (indien niet uitverkocht).

Theater Gnaffel
Het Zwolse gezelschap Theater Gnaffel maakt voorstellingen waarin mensgrote poppen op magische wijze tot leven komen. In de voorstellingen, in theaters, op scholen en bijzondere buitenlocaties worden kinderen en volwassenen meegenomen naar een andere werkelijkheid.

Kijk voor meer informatie op www.gnaffel.nl  of www.stadsfestival.nl

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer