Echtpaar Vels-Koopman 60 jaar getrouwd

Zwolle – De heer en mevrouw Vels-Koopman waren dinsdag 16 augustus 2016 60 jaar getrouwd. Wethouder Ed Anker bracht het echtpaar een bezoek in hun woning aan de Haringvliet om hen persoonlijk te feliciteren. Het stel kreg als cadeau een aantal Iris cheques.

De heer Hermanus Josep Vels is geboren op 19 maart 1935 in Zwolle. Mevrouw Maria Alida Koopman is geboren op 10 mei 1934 in Enschede. Zij hebben elkaar leren kennen op het voetbalveld in Enschede en zijn in Zwolle getrouwd op 16 augustus 1956. 

Het echtpaar heeft zeven kinderen, vier meisjes en drie jongens. Vijftien kleinkinderen en veertien achterkleinkinderen. Het gezin heeft gewoond in de Westerveldstraat, de Tulpstraat, de Von Weberstraat, de Lobeliastraat, de Spui en de Haringvliet. Meneer Vels heeft gewerkt als autospuiter bij Kappel aan het Blekerswegje. 
Mevrouw Vels was huisvrouw en interieurverzorgster. Hobby’s van meneer: fietsen opknappen, nu bloemschikken en schilderen.
Mevrouw Vels maakte graag kleren en breide en haakte. Nu kletsen en koffiedrinken met vriendin Ina in het grote huis. De gezondheid van mevrouw is goed. De leeftijd van meneer speelt hem parten.
Hij woont intern en mevrouw in een aanleunwoning van de Rivierenhof.


Artikel delen:

Reageer