“Heb jij al een Reanimaatje?”

Zwolle – Veel mensen vinden het belangrijk dat zij kunnen reanimeren en weten hoe een AED (automatische externe defibrillator) werkt. Toch is de stap om een cursus te gaan volgen soms net even te groot. Met z’n tweeën is het makkelijker én leuker.

GHOR IJsselland organiseert voor de tweede keer de regionale reanimatiedag ‘Reanimaatje’ samen met afdelingen van het Nederlandse Rode Kruis, EHBO-verenigingen uit de regio en enkele AED-stichtingen. Deelnemers leren in één dagdeel reanimeren en omgaan met de AED. Via de website www.reanimaatje.nl kunnen belangstellenden zich in tweetallen opgeven voor de cursus. Na afloop krijgt iedere deelnemer een officieel, landelijk erkend certificaat. Deelname is gratis.

Op www.reanimaatje.nl is alle informatie te vinden over de reanimatiedag en op welke locaties in regio IJsselland de cursussen worden aangeboden. Een aantal cursussen vindt plaats in de brandweerkazernes van Veiligheidsregio IJsselland. Na aanmelding via de site ontvangen deelnemers een bevestiging.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer