Open huis bij de Gift City

Zwolle – De Gift City organiseert op 3 september een Open Huis van 10.00 -12.00 uur. Deze dag geeft de organisatie u de gelegenheid om kennis te maken met De Gift City. U kunt deelnemen aan een rondleiding door De Gift City waar u meer te zien krijgt van de verschillende afdelingen en u hebt de mogelijkheid om één-op-één een gesprek aan te gaan met één van devrijwilligers of coördinatoren.

Een uniek concept: Een winkel waar u nieuwe spullen kunt aanschaffen, aangeboden vanuit restpartijen van ondernemers. Een Café waar iedereen terecht kan voor een hapje, een drankje en een praatje. Een gelegenheid waar talenten ontplooien en waar u ervaring op kunt doen. Vele vrijwilligers, ondernemers, instanties en onderwijsinstellingen zorgen samen voor wat nu De Gift City is. Het is een plek waar kansen en mogelijkheden elkaar ontmoeten!

Gezocht:
"Bent u aan het nadenken over eventueel vrijwilligerswerk in het komende seizoen, dan zijn wij, gezien het overweldigende succes, wederom op zoek naar nieuwe medewerkers. Wij zoeken naar enthousiaste, vriendelijke mensen die het leuk vinden om zich vrijwillig in te zetten. Wij bieden een leuke, gezellige en inspirerende omgeving waar veel voldoening uit het werk en omgaan met collega’s gehaald kan worden. U werkt samen met anderen in een gezellig team van vrijwilligers".
Contact:
E-mail: info@degiftcity.nl
Voor meer informatie kunt u ook onze website bezoeken : www.degiftcity.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer