Pikachu aanwezig tijdens Zwolse Zomerkermis?

Zwolle – Om de Zwolse Zomerkermis nog leuker te maken is er op zondag 21 augustus 2016 een familiedag met een uitgebreid omlijstend programma, met tal van spannende activiteiten. Uiteraard mag Pokémon dit jaar niet ontbreken.

Pokémon
Pokémon Go houdt de wereld al weer een tijdje in zijn greep. Waar je ook kijkt zie je mensen op hun telefoon turen op zoek naar Pokémon. Natuurlijk kan de Zwolse Zomerkermis niet achter blijven. Het zou dus zomaar kunnen gebeuren dat Pikachu in levende lijve achter het kassahokje de kermisbezoekers staat op de wachten.

Grappen en grollen
Net als vorig jaar komt ballonnenclown Desalles weer naar Zwolle. Hij zal de kermisbezoekers verrassen met zijn grappen en grollen. En voor de jongste kermisbezoekers maakt hij prachtige ballonfiguren. Verder loopt T-Rex van Dinoland weer over de kermis. Kinderen kunnen op de foto met de liefste dinosaurus van Nederland en natuurlijk hoort even knuffelen daar ook bij.

Daarnaast kunnen kinderen gratis worden geschminkt bij Schminkstand Circus. De mooiste creaties worden op de gezichtjes van de kinderen getoverd. En tenslotte zijn straatgoochelaar Rogier en Polaroidgirl Ilse op de kermis aanwezig.

De familiedag vindt plaats op zondag 21 augustus van 13.00 uur tot 17.00 uur. Een aantal kermisexploitanten geeft op deze dag 1 euro korting op zijn attractie.

Gevarieerd aanbod
De kermis kent een gevarieerd aanbod met een aantal nieuwe attracties. Voor het kermisnieuws, de spetterende attracties, evenementen en de plattegrond, is er de Facebookpagina ‘ZwolseZomerkermis’. De kermis is bedoeld voor jong en oud en dit is ook terug te zien in alle activiteiten die tijdens de kermis plaatsvinden en de diverse attracties die een plek vinden in Zwolle.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden terecht op www.zwolle.nl/zomerkermis.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer