VV Berkum ontvangt Heino voor beker

Zwolle –  VV Berkum speelt dinsdagavond in de tweede poulewedstrijd van het toernooi om de Districtsbeker Oost op eigen terrein tegen Heino, dat dit seizoen weer uitkomt in de 1e Klasse E van het zondagvoetbal. In die competitie eindigden de Heinoërs het afgelopen seizoen onder supervisie van trainer Michel Steggink op een achtste plek. De samenwerking met de Hengelose oefenmeester, die als voetballer zeer succesvol bij HSC ’21 en HHC Hardenberg was, beviel zo goed dat hij al vóór de winterstop voor een tweede seizoen bijtekende.

Afgelopen vrijdag kwam Heino al voor de beker in actie, waarbij tweedeklasser Schalkhaar met 0-2 werd geklopt. Schalkhaar liet de nodige kansen liggen en werd in de laatste acht minuten van het duel verrast in de omschakeling. In die counters wisten Robin Gerritsen en Jesper Schokker voor Heino te scoren. Berkum deed het ook goed in de eerste poulewedstrijd van het districtsbekertoernooi. De Zwolse eersteklasser versloeg zaterdag stadgenoot ZAC, dat een klasse lager speelt, met liefst 0-5. Berkum deelde vanaf het begin de lakens uit, gaf achterin vrijwel niets weg en liep ondanks het ontbreken van een aantal basisspelers, onder wie topscorer Johnsen Bacuna, naar een ruime winst.

Reddingen

Ook vorig jaar speelde Berkum in de poulefase van de bekerstrijd tegen Heino. In Zwolle werd het toen liefst 6-1 voor de thuisclub, waarbij keeper Tom Vastenavond er met een aantal knappe reddingen voor zorgde dat de nederlaag voor de Heinoërs niet nóg pijnlijker werd. Die uitslag én de gemakkelijke overwinning van afgelopen zaterdag tegen ZAC mogen echter niet tot misplaatst optimisme bij de Berkum-selectie leiden. De tegenstand van ZAC was namelijk wel erg zwak en Heino is ongetwijfeld een stuk verder dan vorig seizoen in deze fase het geval was.
 
Het bekerduel tussen Berkum en Heino staat dinsdagavond onder leiding van scheidsrechter Pascal Smeenk uit Diepenveen, die op het Zwolse sportpark De Vegtlust om 20.00 uur af zal laten trappen.

Artikel delen:
Reacties 24
 1. Mocht ik de aankomende tijd verwarrend overkomen dan komt dat doordat ik aan de halucinerende medicijnen zit.

  Dat u dat maar weet.


  Maak melding

 2. Met die medicijnen ben je zeker vorige week al begonnen. Toen begonnen je wazige reacties al. Sterkte en we nemen je reacties voortaan met een korreltje zout.
  Waarom moet je die medicijnen slikken? Meervoudige persoonlijkheid stoornis vermoed ik zo.


  Maak melding

 3. Maar jij was altijd al zo. Dat komt door je overmatig drugs, medicijnen en alcohol gebruik. Jammer dat je deze dingen nog steeds maar door blijft gebruiken. Stop er nu eens mee met deze rommel. Het is goed dat de mensen die deze website bezoeken dat ook weten in welke staat jij verkeerd.


  Maak melding

 4. Dat viel mij ook al op. Verder weet ik dat erfelijk is. Dus die waarschuwing van Estavana geldt ook voor jou en mij. Men is gewaarschuwd voor het fake nieuws dat de familie Bruins kan verspreiden.


  Maak melding

 5. Gefeliciteerd Berkum.
  Straks lekker in de 3e divisie spelen, met allemaal spelers van buitenaf, ik vind het bijzonder dat er 4 spelers vertrekken , eigen jeugdspelers dat daar geen enkele melding van wordt gemaakt…zo belangrijk is de jeugd voor Vv Berkum.


  Maak melding

 6. 4 Spelers die vertrekken? Nee hoor, dat worden er meer. Nee dat zijn er al meer. Doorselecteren is een must en doet iedere topclub.

  Blijf daarom WLZ in de gaten houden. Dan weet je het het eerst.


  Maak melding

 7. Misschien dien je er rekening mee houden dat iedereen vertrekt, totdat het bericht op WLZ verschijnt dat ze wel blijven. Dan kun je dit los laten en verder gaan met leven.


  Maak melding

Reacties zijn gesloten.