De Creatiespiraal in de bibliotheek

Karin van Kas over de weg van wens naar werkelijkheid 

Op dinsdag 20 november 2007 geeft Karin van Kas, op uitnodiging van Bibliotheek Zwolle en boekhandel Ana Sofia, in de Statenzaal van de centrale bibliotheek een lezing. De lezing behandelt de Creatiespiraal, het bekende boek van Marinus Knoope.

De weg van wens naar werkelijkheid

“Je zit vast in je huidige baan en wilt iets anders, je bent uitgeput als je ’s avonds thuis komt of je bent op zoek naar een balans tussen werk en privé. Je weet wat je wilt alleen weet je niet hoe je het kunt bereiken!”

De Creatiespiraal van Marinus Knoope gaat er vanuit dat ieder mens van nature de vaardigheden in zich draagt om zijn eigen wens of ambitie ook daadwerkelijk te realiseren. De weg van wens naar werkelijkheid verloopt volgens vaste stappen. Aan de hand van de Creatiespiraal word je uitgedaagd om je eigen dromen en wensen te formuleren. En om daar daadwerkelijk een stap verder in te komen.  

Karin van Kas

Drs. Karin van Kas (1972) heeft in Groningen Communicatie en aan de Universiteit van Amsterdam Organisatiesociologie gestudeerd. Na haar studie heeft ze als adviseur, coach en trainer gewerkt bij verschillende profit en non-profitorganisaties.  Sinds 2006 is zij verbonden aan het Instituut voor Durf en Daadkracht. Een organisatie die mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengt, impulsen geeft en die mensen op weg helpt om weer in hun kracht te komen.

Karin van Kas heeft een aantal jaren Marinus Knoope begeleid bij zijn lezingen over de Creatiespiraal.  

Bibliotheek Zwolle organiseert deze lezing in samenwerking met boekhandel Ana Sofia. De lezing begint om 20.00 uur in de Statenzaal van de bibliotheek.

Kaarten kosten  € 7,50  en € 6,- (bibliotheekleden).

De kaartverkoop start 1 november bij de receptie van de centrale bibliotheek(Diezerstraat 80) en bij boekhandel Ana Sofia (Steenstraat 5). Telefonisch reserveren van kaarten is ook mogelijk (4217278/4229151).

 

Artikel delen:

Reageer