Open Jeugdkampioenschappen ZTC de Pelikaan

Zwolle – Op woensdag 24 augustus vanaf 09.30 uur starten zo’n tachtig enthousiaste jeugdtennissers uit heel Zwolle en omgeving met de Olympus Open Jeugdkampioenschappen op het tennispark van ZTC de Pelikaan. Het toernooi duurt vier dagen, waarbij op zaterdag de spannende finales worden gespeeld.

foto_olympus_open_jeugdkampioenschappen_2015.jpg 

Jeugdleden konden zich inschrijven voor een groot aantal categorieën, in een recreatief of prestatief deel. In het prestatieve deel zijn hoge geldprijzen te verdienen. Deelnemers aan het recreatieve deel maken kans op een mooie beker. Het beloven gezellige dagen te worden met, naast leuke wedstrijden, een ijscokar, een verloting en voor alle deelnemers een leuk cadeautje. Op zaterdag 27 augustus vinden vanaf ongeveer 15.00 uur de finales plaats. Maar ook de zaterdagmorgen wordt er nog volop gespeeld door onder andere de allerjongste kinderen, die door tennisschool Zwolle worden begeleid.

Nieuwe sponsor
 
Het evenement is de laatste jaren uitgegroeid tot het grootste en gezelligste toernooi van Zwolle en omgeving. Waar andere verenigingen jeugdtoernooien moeten annuleren vanwege gebrek aan belangstelling, doen al jarenlang vele jeugdspelers mee aan de Olympus Open Jeugdkampioenschappen. 
Volgend jaar, in 2017, heeft het toernooi een nieuwe sponsor: Pijlman kantoormeubelen. Vanaf dat moment gaat het toernooi verder onder de naam Pijlman Open Jeugdtoernooi.  

Artikel delen:

Reageer