Open dag Dans & Creatief

Zwolle – De zomervakantie is bijna op zijn eind en dat betekent dat de scholen weer gaan beginnen, maar ook dat alle culturele lessen bij Stichting Dans en Creatief Centrum Zwolle weer van start gaan. Om dat te vieren houdt Dans & Creatief zondag 28 augustus van 13.00 tot 17.00 uur een grootse open dag.

kc.jpg 

Tijdens deze open dag kan men gezellig langs komen en diverse workshops volgen. Zo is er een heuse muziektent waar je allerlei muziekinstrumenten kunt uitproberen, waaronder drum, gitaar, trompet en piano. Ook is er een open kunstatelier, waar je naast zelfgemaakte kunstwerken bekijken ook zelf aan de slag kunt met het maken van minischilderijtjes, zelfportretten, sleutelhangers van stof of lekker aan de slag met klei. Ook zijn er meerdere dans- & theaterworkshops, diverse optredens, kun je springen op het springkussen, je laten schminken en is er een voorleeshoek voor de allerkleinsten.

Mocht je tijdens het open huis niet kunnen maar wil je toch graag één of meerdere lessen uitproberen, dan kan je je aanmelden voor de open lesweek. Tijdens de open lesweek welke van maandag 29 augustus tot en met zaterdag 3 september loopt, wordt het volledige lesprogramma gedraaid. Ook worden er een aantal nieuwe lessen aangeboden die na de open lesweek van start gaan bij voldoende animo. 
Zowel de open dag als de open lesweek vinden plaats aan de Ferdinand Bolstraat 2. De open dag is vrij te bezoeken. Proeflesssen tijdens de open lesweek zijn ook gratis, wel graag even aanmelden. Aanmelden en meer info via: www.danscreatief.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer