Open middag Song & Dance Musicalschool

Zwolle – De Song & Dance Musicalschool viert op 10 september 2016 de start van haar nieuwe musicalseizoen en geeft van 13.00 tot 15.00 uur een open middag. De feestelijke aftrap van deze middag is om 13.00 uur op de locatie aan het Dokterspad 2 (Landstede gebouw) in Zwolle. Geïnteresseerden in musicalworkshops zijn van harte welkom!

De musicalschool biedt workshops aan voor kinderen, jongeren en volwassenen op amateurniveau. Dit seizoen is er voor de kinderen de musicalworkshop ‘Aladdin’ en ‘Sneeuwwitje’. Tijdens de open middag worden er proeflessen gegeven aan kinderen (7-12 jr) waar ze de eerste danspassen van de musical ‘Aladdin’ leren. Het team van de musicalschool stelt zich graag aan je voor en je kunt meer informatie krijgen over de workshops. Deze middag is er een vrije inloop en er zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt gratis parkeren op de Landstede parkeerplaats.

Song & Dance bestaat uit een Academie, Vooropleiding en Musicalschool. Song & Dance biedt opleidingen en workshops aan op het gebied van musical en dans voor verschillende niveaus. Voor meer informatie kijk op songanddance.nl.

Artikel delen:

Reageer