Wie wordt Starter of Ondernemer van 2016?

Zwolle – Wie verdient de titel Ondernemer van het Jaar en wie de titel Starter van het Jaar 2016? Met uw aanmelding treedt u of uw favoriete ondernemer in de voetsporen van een indrukwekkende lijst innovatie-iconen en succesvolle starters. De winnaars worden op donderdag 15 december bekendgemaakt tijdens het Regio Zwolle Congres in Theater De Spiegel in Zwolle. 

winnaars_2015.jpg
 Foto : 
v.l.n.r. Ondernemer van het Jaar 2015 Jeroen Zuidberg uit Ens, juryvoorzitter Klaas Feenstra en Starter van het Jaar 2015 Johannes Alderse Baas uit Zwolle.
 
 
U kunt u ondernemers aandragen of uzelf als ondernemer aanmelden via ondernemersprijs.regiozwollecongres.nl. Dit kan vanaf 1 september tot 1 oktober 2016. Ook alle lokale verkiezingen uit de 20 gemeenten en businessclubs uit de Regio Zwolle worden van harte uitgenodigd hun favoriete Ondernemer of Starter van het jaar voor te dragen.

Waarom aanmelden?
Winnaars van de afgelopen jaren hebben, naast de waardering voor hun ondernemerschap, meer naamsbekendheid opgebouwd door alle gratis publiciteit rondom deze verkiezingen en daardoor veelal ook meer opdrachten gescoord.

Deskundige jury
Uit de voorgedragen kandidaten maakt een deskundige vakjury, onder voorzitterschap van directeur Rabobank IJsseldelta Klaas Feenstra, de eerste keuze van de beste 12. Daarbij wordt gekeken naar ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tijdens het Regio Zwolle Congres op 15 december kiezen de bezoekers de uiteindelijke winnaars.

Over de verkiezing
De verkiezing voor Ondernemer van het Jaar en Starter van het Jaar Regio Zwolle is een initiatief van MKB Regio Zwolle en VNO-NCW Regio Zwolle, in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle. Het is dit jaar de 12de keer dat de verkiezing wordt gehouden.

Meer informatie over het aanmelden, de procedure en het juryreglement op ondernemersprijs.regiozwollecongres.nl.

Regio Zwolle
Ondernemers uit alle 20 gemeenten van de Regio Zwolle kunnen meedingen naar de prijs: Dalfsen, De Wolden, Dronten, Elburg, Hattem, Hardenberg, Heerde, Kampen, Meppel, Noordoostpolder, Oldebroek, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Urk, Westerveld, Zwartewaterland en Zwolle.

De vakjury
De voorgedragen kandidaten worden beoordeeld door een deskundige vakjury, bestaande uit voorzitter van de MKB Regio Zwolle Ben Reuvekamp, regiomanager VNO-NCW regio Zwolle Auke Oosterhoff, MKB Regio Zwolle bestuurslid Edwin Peterman, Yvo Hütte van Safety Group, Gido Frühling van Baker Tilly Berk, Jeroen Zuidberg van Zuidberg Frontline Systems en winnaar Ondernemer van het jaar 2015, onder aanvoering van juryvoorzitter Klaas Feenstra, directeur van Rabobank IJsseldelta.

 

 

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer