Overval aan Madurastraat

Zwolle – Bij een klokkenmaker aan de Madurastraat in de Indische Buurt te Zwolle is vrijdagmorgen een overval gepleegd in een woning. Bij de overval is mogelijk gebruik gemaakt van een vuurwapen. Er werd een Burgernet actie gestart.

Kort na de oproep speurde een politieheli korte tijd naar de verdachte man. Signalement: getint persoon, ongeveer 1,80 meter lang, gezet postuur, zwart trainingspak met rode vlakken. De persoon is weggelopen in de richting van de Thomas a Kempisstraat. Ziet u de persoon bel dan 112.

Artikel delen:
Reacties 22
 1. Zelfde beschrijving als domino`s, op 5 augustus?
  Vind het erg sneu voor de klokkenmaker als het i.i.g. om hem gaat.
  Ben er van de week nog geweest, toffe winkel!
  Sterkte!


  Maak melding

 2. Politie zoekt getuigen overval op winkel Madurastraat

  Zwolle – Op vrijdagochtend 26 augustus om ongeveer 10.10 uur vond er een overval plaats op een winkel aan de Madurastraat.
  Een man kwam binnen en bedreigde een medewerker van de winkel met een vuurwapen of een voorwerp wat erop leek. Hij ging er vervolgens vandoor met een geldbedrag. De man liep daarna weg in de richting van de Thomas a Kempisstraat. Er is mogelijk sprake van meerdere daders.

  Signalement
  De dader die in de winkel is geweest, had het volgende signalement: lengte ongeveer 1.85 meter, gezet postuur, tussen 20 en 30 jaar oud. De man had een getinte huid en zwart haar Hij droeg donkere kleding. Van de eventuele andere dader(s) is nog geen duidelijk signalement bekend.

  Heeft u iets gezien?
  De politie is voor het onderzoek in deze zaak op zoek naar getuigen van deze overval. Heeft u rondom 10.10 uur iets gezien wat mogelijk tot de dader of de oplossing van deze zaak kan leiden? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M 0800-7000.


  Maak melding

 3. 😮 kunnen de triest-opnaaiende neo-hokjesdroeftoeterende-rechts-radicalen zelfs hier hun van verbittering verzuurde bagger niet meer kwijt (vaak onder een nickname of 5)?

  Mooie toevoeging, onder andere dat signalement van de admin!


  Maak melding

 4. Ja Dick dat is de waarheid onder ogen zien.Het is nu 1maal zo dat deze groep oververtegenwoordigd is in de misdaad.En als dan de fijne klokkenmaker wordt overvallen dan gaan de mensen echt in opstand komen.Kijk naar opsporing verzocht daar krijgen ze al nummers.
  Verder zeg ik ook niks meer want alles wat je zegt over een andere cultuur is niet goed.


  Maak melding

 5. De waarheid is dat Marokkanen oververtegenwoordigd zijn in de groep verdachten van een subgroep van criminaliteit. Waarbij die subgroep een zeer zichtbare is, die geschikt is voor Opsporing Verzocht.

  Daaruit kun je zeer zeker niet een waarheid uit halen dat getinte mensen oververtegenwoordigd zijn in de misdaad.


  Maak melding

 6. Uit een RTL nieuwsbericht van feb. 2015 is gebleken dat 63 procent van de gevangen in Nederland een allochtoon is. Daaruit kunnen we een waarheid halen, dat allochtonen oververtegenwoordigd zijn in de criminatliteit.

  Zie de waarheid onder ogen: indien de klokkenmaker een islamiet was geweest, mocht hij niet worden aangevallen door eigen volk zoals staat beschreven in de heilige boeken.

  Vaak is een ongelovige dan ook het slachtoffer.


  Maak melding

 7. welke waarheid? een allochtoon hoeft geen islamiet te zijn. En wie bepaalt wie een islamiet is, want dat kun je nu eenmaal aan de buitenkant niet zien….


  Maak melding

 8. Hoop dat de dader snel gepakt wordt, wat de afkomst van criminelen betreft: als ze een Nederlands paspoort hebben, zijn ze Nederlander ongeacht hun huidskleur, dat laatste is totaal irrelevant wat mij betreft.


  Maak melding

 9. Wat een dom gezwets Leo Turken Marokkanen en al dat getinte criminele spul wat hier rondloopt voelt zich helemaal geen Nederlander kijk maar bv naar de Erdogan aanhangers De tijd van wegkijken is allang voorbij.Zolang mensen dit nog roepen kunnen we gewoon bekvegen en dat getinte tuig gewoon hun gang laten gaan.


  Maak melding

 10. Lastig de omschrijving getint tuig.
  Nu iedereen getint terug komt van vakantie ben je dan tijdelijk tuig?
  Of ben je al tuig vanaf je geboorte als je een tint hebt?
  Of ben je tuig pas als je iets crimineels doet? Kan je dat dan ook zijn als je geen tint hebt?
  Vragen, vragen, vragen.


  Maak melding

 11. Hoop dat de dader snel gepakt wordt, wat de afkomst van criminelen betreft: als ze een Nederlands paspoort hebben, zijn ze Nederlander ongeacht hun huidskleur, dat laatste is totaal irrelevant wat mij betreft.

  Nou, wat betreft de misdaadstatistieken bepaald niet, Leonardo. Zeker niet als ze Marokkaans of Antilliaans gekleurd zijn.


  Maak melding

Reageer