Werk a/d weg Zwartewaterallee & Roelenweg

Zwolle – Tussen maandag 29 augustus tot en met vrijdag 9 september aanstaande voert de gemeente Zwolle aan de Zwartewaterallee en de Burgemeester Roelenweg onderhoudswerkzaamheden uit. Het werk vindt uitsluitend in de avond- en nachturen plaats, van 19:00 uur tot en met 06.00 uur. De activiteiten veroorzaken hinder voor het verkeer.

Het werk bestaat uit het verwijderen van de asfaltlaag, aanbrengen van nieuwe detectielussen voor de verkeerslichten, aanbrengen van nieuw asfalt en markeringen. Om de overlast te beperken voert aannemer Schagen Infra B.V. het wegonderhoud uit in twee fasen.

Fase 1
Het werk van de eerste werkfasering vindt plaats van maandag 29 augustus t/m vrijdag 2 september, van 19:00 uur t/m 06:00 uur. Het betreft het opstelvak voor de verkeerslichten van de Burgemeester Roelenweg, en de Zwartewaterallee vanaf Holtenbroek tot aan de Mozartlaan. De kruising Mozartlaan-Zwartewaterallee blijft gedurende de activiteien toegankelijk voor het verkeer.

Fase 2
De tweede werkfasering vindt plaats van dinsdag 6 september t/m vrijdag 9 september, telkens van 19:00 uur t/m 06:00 uur. Het betreft het gedeelte van de Zwartewaterallee, vanaf de Mozartlaan tot aan de Burgemeeter Roelenweg. Gedurende de werkzaamheden is de kruising Mozartlaan-Zwartewaterallee afgesloten voor het verkeer. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroute aan.

Artikel delen:

Reageer