SV Zwolle wint bekerduel van ’s-Heerenbroek

Zwolle – SV Zwolle heeft ook het derde bekerduel in winst om gezet. ‘s-Heerenbroek werd met 3-1 verslagen. Desondanks bekert SV Zwolle niet verder.

SV Zwolle kwam voor rust op een 1-0 voorsprong door een treffer van William van Oene. Na een klein uur spelen stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord. Mahsum Yakar was het eindstation van een goed ingestudeerde corner. De middenvelder scoorde nadat Anne Nijland de bal terugkopte. In de 56ste minuut maakte aanvoerder Patrick Maat na een goede lange bal van Richard Huizing de 3-0. Bij deze stand had SV Zwolle aan één treffer genoeg voor een plaats in de knock-outfase van het bekertoernooi, maar dat doelpunt viel niet. Trainer Joshua Nijlant gunde speeltijd aan jeugdspelers Dennis Sylla en debutant Bram Wolfkamp. ‘s-Heerenbroek deed in de laatste minuut nog wat terug via Gert Kwakkel, 3-1.

SV Zwolle haalde net als Heerde zeven punten in het bekertoernooi, maar de Heerdenaren hadden een beter doelsaldo. SV Zwolle en Heerde spelen komende zondag weer tegen elkaar. Op Sportpark Molenbeek in Heerde begint SV Zwolle aan de competitie. De aftrap is zondag 4 september om 14.00 uur.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer