Nieuwe studio voor Yoga Zwolle

Zwolle – Studio Yoga Zwolle begint het nieuwe cursusseizoen in een moderne en ruime locatie aan de Rijnlaan 25 in de wijk Aa-landen. Op zondag 11 september is iedereen welkom om te komen kijken tijdens het Open Huis.

img_1740.jpg 

“Onze vorige studio in het Hobbemahuis was heel sfeervol, maar voldeed niet meer aan onze eisen. Hier hebben we naast alle ruimte om te bewegen tijdens de lessen, een omkleedruimte en zelfs airco”, vertelt Carolyn van de Wijngaert. De nieuwe studio is goed te bereiken met de auto en buslijn 4 stopt voor de deur. Aan de achterzijde van het gebouw is volop gratis parkeerruimte. Op 11 september wordt het nieuwe onderkomen van Studio Yoga Zwolle feestelijk geopend met een Open Huis van 12.00 tot 17.00 uur. Belangstellenden kunnen zich dan laten informeren over het aanbod yoga- en mindfulness-cursussen.

In de week van 12 september is het mogelijk om diverse proeflessen te volgen. Ter gelegenheid van de verhuizing van Studio Yoga Zwolle is er een speciale kortingsactie. Wie zich inschrijft voor twee cursussen, óf voor een workshop en een cursus, krijgt 10 procent korting op de totaalprijs. De cursussen en/of workshops kunnen tegelijkertijd of na elkaar gevolgd worden.
 
Cursusaanbod
Studio Yoga Zwolle is al jaren hét adres voor hatha yoga, power yoga en zwangerschapsyoga – de specialisaties van Carolyn. “Hier ligt elke week een matje voor je klaar. Mijn lessen zijn echt een wekelijks rustmoment, waarop je even je aandacht naar jezelf kunt richten om weer helemaal op te laden”, aldus Carolyn. Er wordt kinderyoga en ouder & kind yoga gegeven. En ook liefhebbers van Easy flow yoga en ontspanningsyoga kunnen op het matje komen bij de ervaren docenten van de studio. Als gecertificeerd mindfulness-trainster verzorgt Carolyn bovendien de originele MBSR-training en haar Mindfulness verdiepingscursus is ook een veel bezochte en goed ontvangen training. Behalve deze cursussen biedt Studio Yoga Zwolle ook met regelmaat workshops aan.
Artikel delen:
Reacties 2

Reageer