Waarschuwingsschot na bedreiging met mes

Zwolle – Zaterdagavond rond 23.20 uur heeft de politie een waarschuwingsschot gelost nadat het met een mes bedreigd werd door een man aan de Houtsnijderstraat in de wijk Stadshagen. De man is gearresteerd. Er zijn geen gewonden.

Rond 23.20 uur kreeg de politie een melding dat een man de banden van een politievoertuig aan het lek steken was. Het voertuig stond geparkeerd aan de Werkerlaan bij het winkelcentrum. Aan de hand van een signalement ging de politie op zoek naar de verdachte. Deze werd rond 23.30 uur aangetroffen op de Houtsnijderstraat ter hoogte van de Pottenbakkerstraat. Toen de agenten de man wilden aanhouden bedreigde hij hen met een mes. Daarbij voelden de agenten zich genoodzaakt een waarschuwingsschot af te geven. De man kon even daarna worden aangehouden. Hij is voor nader onderzoek ingesloten. Ook ter plaatse is de politie een (technisch) onderzoek gestart.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. @Harry 2, het festival kan er niks aan doen dat er van deze malloten rondlopen en staat er volgens mij helemaal los van.
    Daarnaast denk ik dat u niet tot de doelgroep behoort waarvoor dit feest o.a. georganiseerd is. Ik zag talloze kinderen genieten en volwassenen zaten lekker te genieten van het zonnetje. Organisatie chapeau, sponsoren bedankt!


    Maak melding

  2. :D:D:D

    Daarnaast denk ik dat u niet tot de doelgroep behoort waarvoor dit feest o.a. georganiseerd is. Ik zag talloze kinderen genieten en volwassenen zaten lekker te genieten van het zonnetje.    Maak melding

Reageer