Nieuw lesseizoen Jeugdtheaterschool Zwolle

Zwolle – Kinderen die geïnteresseerd zijn in theater, musical en podium opgelet: het nieuwe lesseizoen van de Jeugdtheaterschool Zwolle gaat in september weer van start. Op vier verschillende locaties verspreid over heel Zwolle en op verschillende dagen worden theaterlessen gegeven. De lessen zijn bestemd voor alle jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, te zingen en te dansen en die niet bang zijn om op een podium te staan.

Naast de lessen voor kinderen van 8-12 jaar geeft de Jeugdtheaterschool ook lessen aan jongeren van 12-16 jaar! Het lesjaar bestaat uit 24 wekelijkse lessen van 1½ uur en staat onder leiding van professionele, ervaren docenten die weten waar ze het over hebben. De school werkt aan de hand van een speciaal door ons geschreven script waar alle kinderen een bepalende rol spelen. Natuurlijk wordt het lesseizoen afgesloten met een spetterende voorstelling voor publiek!

Kennismaken kan op de proeflessen:
Zwolle-Zuid: 6 sept 15:45-17:00
Assendorp: 6 sept 18:00-19:15
Stadshagen kinderen: 5 sept 15:45-17:00
Stadshagen jongeren 5 sept 18:15 uur tot 19:30
Zwolle Centrum: 4 sept 16:30-18:00
Opgeven voor een gratis proefles of het lesjaar kan via www.jeugdtheaterschoolzwolle.nl.
Nieuw dit jaar is de opleidingsklas voor kinderen en jongeren i.s.m. de Zwolse Theaters. Getalenteerde kinderen krijgen er les in schouwburg Odeon. Meer hierover: ga naar de website!

Artikel delen:

Reageer