PEC Zwolle gaat voor spits Nicolai Brock-Madsen

Zwolle – PEC Zwolle hoopt de aanval te versterken met de Deense international Nicolai Brock-Madsen. De 23-jarige spits speelt bij Birmingham City FC, maar mag verhuurd worden. Maandag moet de deal beklonken worden. Dat meldt Fox Sports zondag.

Brock-Madsen maakte vorig jaar de overstap van het Deense Randers FC naar Birmingham, maar kwam maar zes keer in actie voor de Engelse club. PEC Zwolle is het nieuwe Eredivisie seizoen matig gestart en hield na de eerste vier duels maar een punt over. Scorend vermogen is gewenst. Brock-Madsen kwam recent tijdens de Olympische Spelen in Brazilië uit voor Denemarken. Tegen de landen Irak, Zuid-Afrika en Brazilië behoorde hij tot de basiself. Daarbij scoorde hij niet.

Artikel delen:
Reacties 33
 1. Wat een buitengewoon zwak optreden van Jans. “Een 14e plek is ook nog acceptabel. ” Lekker voor de supporters om te horen nadat ze honderden euro’s voor een seizoenskaarten hebben afgetikt! Dit heeft niets te maken met ‘ de druk eraf halen’, maar alles met indekken. Ben benieuwd of het bestuur nog met een statement komt hierover, maar ben bang dat die kliek elkaar de hand boven het hoofd houdt.


  Maak melding

 2. Hij heeft binnen het ,,dwergenteam” nu al de naam van ,,lange nek”. Hij is wel 1.90 en niet bepaald een goalgetter. Eindelijk even geen Raiola maar een nietszeggend bureau People in Sport, een van de ruim 3300 makelaarsbureaus met in totaal ruim 6000 spelersmakelaars. (snapt u het belang van de lange transferwindow nu?). Typisch als je speelstijl de afgelopen ,,succesvolle periode” altijd gericht is op een ,,grote” aanspeelspits, je uitkomt bij Achabar, zeker in de wetenschap dat de gemiddelde lengte in het team denk ik beneden 1.75 is en fysiek denk ik het zwakste team uit de eredivisie en een aantal spelers die op hun laatste benen loopt (Van Polen). Dekker, die PEC ondanks zijn relatief korte verleden in PEC 1, zou het team kunnen vlottrekken, maar helaas is hij de zoveelste speler met waarschijnlijk een langdurige knieblessure. Kunstgras? Valt wel mee, maar moet je wel zorgen dat het bij een bvo het beste van het beste is. Dit veld ligt er al weer even in en nieuwe technologie hebben al veel beter ,,gras” opgeleverd.
  Wordt een moeizaam jaar waarin als club weinig progressie is gemaakt om een stabiele middenmoter te worden. Sterker nog, dit is de meest matige selectie uit de laatste 4 jaar.


  Maak melding

 3. Ben het voor een groot deel eens met peinke. De selectie van PEC is fysiek niet sterk genoeg. Als je straks achterin nog blessures of schorsingen krijgt hou ik mijn hart vast. Sandler, Warmerdam en Verdonk zijn De verdedigende alternatieven achter de 4 basis verdedigers van afgelopen zaterdag ( met blessure gevoelige spelers als schenkeveld en marcellis). Dit zijn jongens die alleen nog maar in jeugd (sandler) of beloften hebben gespeeld. Zie ook geen middenvelders die achterin inzetbaar zijn muv misschien kingsley. Het is allemaal veel te licht en onervaren. Als er nog wat geld is, zou ik ook nog maar een ervaren centrale verdediger er bij halen (achter of ipv Tedje die het ook nog niet makkelijk heeft ).


  Maak melding

 4. “Een 14e plek is ook nog acceptabel. ” Lekker voor de supporters om te horen nadat ze honderden euro’s voor een seizoenskaarten hebben afgetikt!

  Heb jij zelf een scc afgetikt?
  Ik heb er namelijk geen enkel probleem dat mijn club voor de 14e plek gaat.
  Net zoals velen mede supporters weten we waar we vandaan komen en blijven we bescheiden.
  Niet vergeten zijn de uitwedstrijden op vrijdag naar oa RBC, Haarlem en Veendam. Of nog langer geleden naar FC Wageningen en VCV Vlissingen (fc Zeeland).  Maak melding

 5. Niet eens met die zeurende Ed. Verwende snotaap! Helaas zijn er nog meer van die zeurzakken hier die je niet hoorde toen het allemaal top was. Lekker zeiken om het zeiken, alleen maar negatief, wat een triest leven heb je dan!


  Maak melding

 6. Wat een onzin reacties. Ik wil simpelweg strijd, inzet en ambitie zien als ik op de tribune zit. En als er een sfeertje hangt van ‘als we er maar in blijven dan is het al prima’ dan haak ik af, gaat nergens over. Je hebt inmiddels een zeer serieuze begroting, dus vergelijkingen met de Jupiler-League tijd slaan nergens op.  Maak melding

 7. @peinke

  Op elke voetbal website wordt je uitgekotst en ben je uitgescheten. Nu maar je laatste hoop, WLZ, bevlekken met je immer zure en negatieve reacties? Doe wat met je leven, zure bom.


  Maak melding

 8. Klinkt zeker niet raar hoor, 1st. Soms verlang ik ook nog wel eens terug naar die tijd, het voelde meer alsof het van ons was op de een of andere manier.. Maar ik koester die tijd en ben nog steeds trots op mn club als we als 14e eindigen!


  Maak melding

 9. @Zuidski1, 1stejohn

  Typisch een ‘vroeger was alles beter’ illusie. Ik kan me de tijd van BF, BA en BE als de dag van gisteren herinneren, maar dat was een regelrechte verschrikking. Op een koude vrijdagavond een baggerwedstrijd tegen een club als Telstar spelen was vaker de norm dan uitzondering.

  Ik heb de afgelopen vier jaar meer vreugde gekend bij PEC dan decennia lang bij de FC. We mogen in onze handjes wrijven dat we ?berhaupt op het hoogste niveau spelen, en dat we drie jaar lang aangetoond hebben dat we een verrijking voor de Eredivisie zijn. Een (mogelijk) minder seizoen doet daar niets aan af.


  Maak melding

 10. Om mij heen hoor ik allemaal mensen juichen bij deze naam, maar dat deden ze ook toen bekent werd dat Mokthar, Achabar en Mastour kwamen. Ik wacht dus nog even met de slingers, ben bang dat deze jongen op de bank zal plaatsnemen.
  Wanneer Jans er geen team van weet te maken maakt het niet uit wie je binnenhaalt.


  Maak melding

 11. Zuidski, toch waren die jaren in het oude Oosterenk qua sfeer wel puur. Toen vond ik het een echt voetbalsfeertje, wat rauw maar wel met echte voetbalfans. Die zitten er nu nog steeds wel, maar het aantal successupporters en gezelligheidstoeschouwers is veel te groot. Soort Oranje-publiek. Sport als excuus om te zuipen en te hossen, dezelfde sfeer als bij Thialf en het Holland Heineken Huis.Persoonlijk vind ik dat k-publiek. Ik vraag me af hoeveel er over blijven als we 2 jaar JL zouden spelen….wat denk jij?


  Maak melding

 12. Om mij heen hoor ik allemaal mensen juichen bij deze naam, maar dat deden ze ook toen bekent werd dat Mokthar, Achabar en Mastour kwamen. Ik wacht dus nog even met de slingers, ben bang dat deze jongen op de bank zal plaatsnemen.
  Wanneer Jans er geen team van weet te maken maakt het niet uit wie je binnenhaalt.

  Zou het bestuur en de technische staf ECHT gedacht hebben dat het team beter zou worden van drie van dit type spelers?


  Maak melding

 13. Nee hoor vroeger was echt niet alles beter. Toen snakten we ook naar de ere divisie.
  Alleen had je toen meer verbondenheid/betrokkenheid als ik het zo mag noemen.
  Toen had je clubmensen die je er altijd wel zag lopen.
  Nu zijn het steeds meer passanten en wordt er steeds de nadruk gelegd op de normen en waarden die de supporters moeten hebben ipv investerende in de voetbalcultuur die onder de supporters leeft.
  De club volgt regelmatig als een mak schaap de KNVB.
  En laat die nu net het toonbeeld zijn van een zinkend schip.
  Succes is geen garantie voor het creeeen van een groep trouwe supporters. Dat hebben we door de jaren heen wel gemerkt.
  Als de resultaten tegen gaan vallen ben ik benieuwd wie er nog blijft zitten van de staf.


  Maak melding

 14. idd: “Alleen had je toen meer verbondenheid/betrokkenheid als ik het zo mag noemen.”

  En nu heb je een aantal figuren die o.a. via dit medium de mogelijkheid krijgt om bijzonder graag de indruk te wekken dat het nooit goed is en/of niet deugt.

  De realiteit vind je nog steeds op je tribune.


  Maak melding

 15. Je zult mij never in een feestvak zien, Zuidski. Dan ga ik wel naar de Bloopers, kun je ook hossen, zuipen en bleren zonder dat het ergens over gaat.


  Maak melding

 16. Lars Veldwijk maakt mogelijk zijn rentree in de eredivisie.

  De 25-jarige spits – die afgelopen seizoen nog voor PEC Zwolle uitkwam – beschikt nog over een contract van een jaar bij Nottingham Forest, maar beide partijen zijn met elkaar in gesprek om de verbintenis te laten ontbinden.

  Welkom bij Excelsior
  “Ik verwacht daar snel duidelijkheid over en als het lukt, is een terugkeer naar de eredivisie absoluut een optie. Bij FC Utrecht en ADO Den Haag ben ik in beeld mits Sébastien Haller of Mike Havenaar nog een transfer gaat maken. En bij mijn oude club Excelsior ben ik ook welkom. PEC Zwolle is inmiddels voorzien”, zegt de aanvaller tegenover Fox Sports.


  Maak melding

 17. Bericht door EdwinZwolle, op 29 augustus 2016 15:16

  “Een 14e plek is ook nog acceptabel. ” Lekker voor de supporters om te horen nadat ze honderden euro’s voor een seizoenskaarten hebben afgetikt!

  Heb jij zelf een scc afgetikt?

  @edje038
  Heb je nu wel of niet een scc van PEC, of ben je een fox supporter?  Maak melding

 18. Bericht door Ferdinand, op 29 augustus 2016 18:36
  @peinke
  Op elke voetbal website wordt je uitgekotst en ben je uitgescheten. Nu maar je laatste hoop, WLZ, bevlekken met je immer zure en negatieve reacties? Doe wat met je leven, zure bom.

  Idd Ferdinand, een anti-supporter van PEC.


  Maak melding

 19. Je kunt peinke toch overslaan, waarom dat hete commentaar, vernedert alleen jezelf.
  Overigens ik lees peinke wel en ook Buffelmuis elders. PEC is een prof-club en het hoort er allemaal bij. Rijp en groen alle reacties en iedereen doet het vanwege een passie voor de club, ook al denken de anti peinke-lui van niet 8)


  Maak melding

Reageer