IntermeZZo Zwolle oldtimerrit 2016

Zwolle – Zaterdag 27 augustus is de IntermeZZo-Zwolle oldtimerrit 2016 gehouden. Mede dankzij het mooie weer is het een groot succes geworden. Op initiatief van IntermeZZo Zwolle is deze dag georganiseerd om mensen met kanker en hun naasten een dag te geven waarbij de zorgen even aan de kant gezet worden. IntermeZZo-Zwolle is het Nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten. IntermeZZo-Zwolle is een inloop huiskamer bij de Isala Klinieken waar allerlei activiteiten worden georganiseerd door vrijwilligers voor mensen met kanker en hun naasten.

oldtimerrit_2016.jpg 

Zaterdag jl. was het zover. Een aantal van 31 oldtimers met chauffeurs van de Triumph TR Club Holland regio oost waren geparkeerd bij Hotel van der Valk te Zwolle. Om 10.00 uur werden de 30 gasten van IntermeZZo Zwolle ontvangen met koffie en iets lekkers. Na de kennismaking en de koffie begon de tocht via een prachtige route door Noord Overijssel. Het doel was de Orchideeënhoeve in Luttelgeest waar de deelnemers de lunch hebben genuttigd en de tuinen zijn bezichtigd. Om 15.00 uur weer terug naar van der Valk in Zwolle voor napraten, een hapje en een drankje.

De verhalen, de ervaringen, die blije gezichten en het enthousiasme was overweldigend. Dit was nog eens een belevenis. Iedere gast apart in de cabrio sportwagen alleen met chauffeur. Voor IntermeZZo geweldig om dit te mogen ervaren, de gasten waren de navigator. Van navigeren is niet in alle gevallen iets terecht gekomen doordat de gesprekken over hele andere onderwerpen gingen. Een dag even niets over kanker, wat mooi om dit te mogen doen. En wat was het heerlijk voor de gasten waarvoor het leven niet gaat zo als het zou moeten.
 
Voor de kosten van deze dag was het nodig om sponsors te zoeken. Deze dag is mogelijk gemaakt door ROPARUN voor het financiële deel. De oldtimers zijn belangeloos door de leden van de Triumph TR Club Holland regio oost ter beschikking gesteld. En natuurlijk voor de organisatie de gastvrouwen van IntermeZZo.
 
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is:
 “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Het was fantastisch om dit te organiseren.
  Wij zijn veel dank verschuldigd aan alle deelnemers van Roparun.
  Hiervoor heeft oa. U uw inspanning gedaan.
  Enorm bedankt daarvoor.

  Gerard den Ouden.


  Maak melding

Reageer