Streekmarkt ‘Smaak van Zwolle’ in de Nooterhof

Zwolle – Op zondag 11 september vindt er weer een Streekmarkt ‘ Smaak van Zwolle’ plaats in Doepark Nooterhof. De Smaak van Zwolle wordt georganiseerd door Doepark Nooterhof en Slow Food Zwolle.

streekmarkt_zwolle.jpg 

Aan de Streekmarkt Smaak van Zwolle nemen vijftig standhouders deel. Het gaat hierbij om producenten en leveranciers van streekproducten, gevestigd in een straal van circa 30 kilometer rond Zwolle. Dat maakt de Smaak van Zwolle dan ook met recht een markt van de streek. Er zullen deze keer naast de vertrouwde standhouders veel nieuwe deelnemers zijn. Kom dus gezellig met z’n allen even langs. Kijk voor alle standhouders op www.desmaakvanzwolle.eu . 

Bezoekers aan de gratis toegankelijke markt kunnen proeven van allerlei producten uit de streek zoals kaas, bier, wijn, worst, groente, fruit, zoetwaren, mosterd, vlees en vleeswaren, vruchtensappen, zoete en hartige lekkernijen en brood. De meeste producten zijn ook te koop.

De Streekmarkt is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. In verband met de beperkte parkeerruimte verzoekt de organisatie bezoekers zoveel mogelijk met de fiets te komen.

De Smaak van Zwolle Kerstmarkt is dit jaar op De Vreugdehoeve op 11 december. 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer