Vertelconcert in Zwolse huiskamer

Zwolle – Stel je voor: je hebt een droom… en dan ga je hem nog achterna ook! Daarover zingt Helen Botman in ‘Vleugelvrouw’, een intiem vertelconcert waarmee ze momenteel door Nederland tourt en optreedt op bijzondere en inspirerende locaties. Op vrijdagavond 9 september strijkt ‘Vleugelvrouw’ neer in de huiskamer van José Breed in Zwolle. Kaarten en meer info op www.helenbotman.com/vleugelvrouw.

01_vleugelvrouw_-_sitan_van_sluis.jpg

Foto: Sitan van Sluis 

Liefhebbers kennen Helen Botman als gepassioneerde zangeres die je vocaal recht in het hart weet te raken. Haar stem laat een mengeling horen van mediterrane hartstocht en de ontroering van het chanson. In ‘Vleugelvrouw’ zingt ze vooral eigen – Nederlandstalige – songs die je meenemen in de lotgevallen van een gedreven vrouw die haar hart volgt en haar droom achterna gaat – en wat ze daarbij onderweg beleeft: vallen, opstaan en uiteindelijk… vliegen! Enkele publieksreacties op Vleugelvrouw: ‘Een muzikale aanmoediging en een ontroerend en hilarisch feest van herkenning’, ‘Puurheid in klank en woord’, ‘Elk lied een parel’.

Verbeelding vormgeven
Een droom tot werkelijkheid brengen is fysiek vorm geven aan je fantasie. José Breed is grafisch vormgeefster en weet als geen ander hoe het is om uiting te geven aan de verbeelding. Haar huiskamer is daarom een perfect podium voor de voorstelling op 9 september. ‘Vleugelvrouw’ richt deze avond het spotlicht op de moed die nodig is om je hartewens te verwezenlijken. 
Vertelconcert Helen Botman ‘Vleugelvrouw’
vrijdagavond 9 september om 20.00 uur
Huiskamer José Breed in Zwolle (adres volgt na aanmelding)
Meer info en kaarten: www.helenbotman.com/vleugelvrouw

Artikel delen:

Reageer