PEC Zwolle oefent tegen FC Volendam

Zwolle – Donderdag 1 september speelt PEC Zwolle om 12.00 uur een oefenwedstrijd tegen FC Volendam in het eigen stadion. De toegang voor dit duel tegen de huidige nummer vier uit de Jupiler League is gratis.

De Henk Timmer-tribune (hoofdtribune) is geopend en bereikbaar via de entree van het spelershome. De oefenwedstrijd staat gepland voor het Eredivisie vrije weekend vanwege het interlandvoetbal.

Na dit weekeinde staan er voor PEC Zwolle twee thuiswedstrijden op het programma. Hieronder vind je de link naar de kaartverkoopinformatie. 
PEC Zwolle – FC Utrecht 
Zaterdag 10 september, 20.45 uur 
MAC3PARK stadion, Zwolle 
PEC Zwolle – AZ 
Zondag 18 september, 14.30 uur 
MAC3PARK stadion, Zwolle 
Ook bij het oefenduel tussen PEC Zwolle en FC Volendam zijn de KNVB-standaardvoorwaarden van toepassing, gebruik van onder andere vuurwerk is dus niet toegestaan.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Die moet nog tekenen en dan meetrainen en mocht dat net zo lang duren als met onze Braziliaanse kibbeling dan komt ie na de winterstop pas op het veld.


  Maak melding

 2. off topic

  Het shirt is binnen, Molecaten op een te groot wit vlak overheerst,(wie bewaakt hier de club-cultuur/tenue/?) zal wel een paar milj. hebben betaald…
  Vond het oorspronkelijk gepresenteerde in juni acceptabel, maar dit…  Maak melding

 3. Ach, het uitshirt van Go Ahead Eagles is tegenwoordig zelfs hoofs Blauw en daar malen ze ook niet over. Of komt dat omdat er nauwelijks uitsupporters meer meegaan met dat clubje? 😀


  Maak melding

Reageer