Nicolai Brock-Madsen naar PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft zich woensdag versterkt met Nicolai Brock-Madsen. De 23-jarige Deense spits wordt dit seizoen gehuurd van Birmingham City. Ook hebben de Zwollenaren een optie tot koop bedongen. De spits die voor zijn tijd in Engeland speelde bij Randers FC, stond tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro drie keer in de basisopstelling van Denemarken.

Gerard Nijkamp, technisch directeur PEC Zwolle: ,,De komst van Nicolai geeft een extra impuls aan onze selectie. Het is een fysiek sterke spits, waarmee de stootkracht in de aanval wordt versterkt. Zijn recente optredens tijdens de Olympische Spelen tonen aan dat hij fit en klaar is om voor PEC Zwolle uit te komen. Nicolai voegt zich deze week al bij de groep, zodat hij de complete voorbereiding richting de volgende competitiewedstrijd meemaakt."

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Dit is een sterke speler met ‘body’ zeker een aanwinst, alleen vrees ik dat het weinig uitmaakt. Er staat geen team op het veld, en dat is het probleem. Achabar en Mastour zijn ook goede spelers voor het niveau van PEC maar die hebben het verschil ook niet kunnen brengen. Ik vrees dat het met deze spits ook zo zal gaan, maar laten we hem eerst 3 wedstrijden de kans geven, kijken we daarna wel of hij op de bank is beland.


    Maak melding

Reageer