PEC Zwolle Street League zoekt deelnemers

Zwolle – De PEC Zwolle Street League gaat begin oktober weer van start. Meld je nu aan samen met je vrienden/vriendinnen! En trap samen het nieuwe voetbalseizoen af! Onder de nieuwe teams die zich aanmelden verloten wij een geheel verzorgde clinic van PEC Zwolle!

Wat is PEC Zwolle Street League? 
De PEC Zwolle Street League is de straatvoetbalcompetitie voor jongeren van 12 t/m 15 jaar in Zwolle. Iedereen, uit elke wijk in Zwolle kan meedoen en speelt de thuiswedstrijden op een veld of plein in de eigen wijk. Dit veld mag het team zelf kiezen en wordt het eigen stadion! Bij uitwedstrijden gaat het team op bezoek bij een team uit een andere wijk. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond (niet tijdens de schoolvakanties). Iedereen speelt ongeveer 8 wedstrijden. De competitie eindigt in december met een finaleronde. Na de kerstvakantie start er weer een nieuwe competitie.

Begeleider
Elk team moet een begeleider hebben. Deze begeleider is het aanspreekpunt voor de organisatie van de PEC Zwolle Street League. Dit kan bijvoorbeeld een ouder zijn of een bekende uit de wijk. Het is belangrijk dat de begeleider 18 jaar of ouder is.
 

Inschrijven 
Vind jij het geweldig om te voetballen met vrienden/ vriendinnen? En ben je tussen de 12 en 15 jaar oud? Schrijf je dan snel in voor dé straatvoetbalcompetitie van Zwolle! 
Dit kan via onze website. Inschrijven kan per team, maar ook individueel. 
Let op: 23 SEPTEMBER SLUIT DE INSCHRIJVINGSPROCEDURE!

Voor vragen kun je contact opnemen met Dion Reijnen, projectleider van de PEC Zwolle Street League. Je kunt Dion bellen op 06-20471806 of mailen naar dion@peczwollestreetleague.nl. 
Samenwerking
De PEC Zwolle Street League is een samenwerking tussen: PEC Zwolle United, PEC Zwolle, SportService Zwolle, deltaWonen, gemeente Zwolle, De Rabobank, Travers Welzijn en het Deltion College. 

Artikel delen:

Reageer