Sprintwedstrijd 100 meter voor jongeren

Zwolle – Voor jongeren tussen de 14 en 16 jaar wordt er op vrijdag 16 september een sprintwedstrijd georganiseerd door SportService Zwolle en de vereniging AV PEC. De sprint is een echte 100 meter; vooraf wordt er door AV PEC een sprint clinic aangeboden. Hierin wordt uitgelegd hoe je bijvoorbeeld moet starten en wat de beste techniek is om nog harder te kunnen lopen.

Iedereen kan meedoen ongeacht je sportdiscipline. Ook al ben je een voetballer, turner of hockeyer. De grootste vraag is: "welke sportdiscipline zal de 100 meter sprint winnen?" In 2010 liep Dafne op de baan in Zwolle nog mee in de finale van de 100 meter…. Als je je opgeeft kan je zelf ook op die atletiekbaan lopen. Doe mee en weet wat jouw persoonlijk record wordt op de 100 meter! Je krijgt en echte electronische tijd, gemeten met gecertificeerde apparatuur, bediend door mensen die dit ook bij de nationale en internationale top doen.

Denk jij de snelste te zijn op de 100 meter? Ga dan nu de uitdaging aan en geef je snel op. Stuur een mail naar m.vanvugt@sportservicezwolle.nl met daarin:  
Je voor- en achternaam;
Je geboortedatum;
Een e-mail adres;
Welke eindtijd verwacht je te gaan halen?
Ben je lid van een vereniging? Zo ja welke?
Bedenk daarbij dat dit seizoen de snelste nederlandse  jongen junior C 11.52 seconden loopt en dat dit seizoen het snelste meisje C 12.17 seconden loopt. Dafne Schippers loopt de 100 meter zelfs onder de 11 seconden. 

Artikel delen:

Reageer