Verbeter & Bespaar informatieavond AA-landen

Zwolle – De succesvolle Straataanpakken van Verbeter&Bespaar-Zwolle krijgen hun vervolg. De vijfde informatieavond over de straataanpak Aa-Landen is op woensdagavond 7 september in het wijkcentrum de Bolder.

Het Energieloket van Verbeter & Bespaar Zwolle vervolgt de duurzaamheidscampagne voor woningen in de Aa-Landen. Het is een unieke kans om energiebesparende maatregelen door te voeren in woningen en daarmee geld en energie te besparen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op woensdagavond 7 september aanstaande bij de informatieavond van de Straataanpak in wijkcentrum de Bolder.

Samen met het samenwerkingsverband van bedrijven Duurzaamheids Combinatie Zwolle krijgen bezoekers een breed scala aan diensten en producten aangeboden waarmee ze hun woning energiezuiniger kunnen maken. Ook krijgen ze een toelichting op de financieringsmogelijkheden, zoals de landelijke subsidies en de provinciale duurzaamheidslening.
De bijeenkomst vindt plaats op woensdagavond  7 september 2016. 
 
Aanvang 19.00 uur.
Locatie: Multifunctioneel Centrum De Bolder, Dobbe 29 8032 JW Zwolle 
Artikel delen:
Reactie 1
  1. Zou handig zijn als bewoners van de AA-Landen hier ook info over in de brievenbus kregen. Tot op heden ergens anders hier iets over gezien dan dit berichtje op WLZ.


    Maak melding

Reageer