Burendag bij wijkboerderij De Eemhoeve

Zwolle – De Eemhoeve nodigt belangstellenden van harte uit om op Burendag, zaterdag 24 september 2016, van 13.00 tot 16.00 uur te komen kijken in de nieuwe activiteitenruimte van De Eemhoeve. De nieuwe activiteitenruimte is de eerst opgeleverde fase in de renovatie van deze wijkboerderij.

eemhoeve.jpg 

Deze middag maak je kennis met het werk van nieuwe en bestaande organisaties die op de Eemhoeve actief zijn. “We maken samen met onze buren en andere geïnteresseerden een start met de inrichting van de nieuwe ruimte. Belangstellenden kunnen bijvoorbeeld meehelpen met het inplanten van bloembakken op de veranda’s en het mozaïeken van een kunstwerk. Ook op de Hondenspeelweide kan men de handen uit de mouwen steken door mee te helpen met snoeien, nieuwe slalompaaltjes neerzetten en het netjes maken van de weide”, zegt Francine Taat van De Eemhoeve. Ook aan kinderen is gedacht. “Zij kunnen cupcakes versieren die door de deelnemers van InteraktContour zijn gebakken en lekkere appelproducten maken met appels van stadslandbouworganisatie Stichting 4 PK.” Voor alle aanwezigen is er een kopje koffie, thee of limonade, verzorgd door de cliënten van Frion.

De officiële opening van de nieuwbouw vindt plaats wanneer ook de renovatiewerkzaamheden in het huidige hoofdgebouw en de stal afgerond zijn. Dit zal later in het jaar zijn. 
 
Wijkboerderij De Eemhoeve is een locatie van Travers Welzijn. Hier komen diverse partijen samen voor werk, ontwikkeling en ontmoeting. 
Artikel delen:
Reactie 1
  1. Hallo allemaal, jammer maar wij kunnen zaterdag 24 september niet op de opening komen.
    Ik kom zeker een andere keer kijken. Een hele gezellige dag gewenst.
    Tot ziens Gijs en Marijke


    Maak melding

Reageer