Thorbeckegracht Concert laat Zwolle swingen

Zwolle – Zaterdagavond vond op de Thorbeckegracht in Zwolle het traditionele Thorbeckegracht Concert plaats. Thema dit jaar was: ‘Musicals in Concert’! Langs de gracht genoten duizenden Zwollenaren van het muzikaal spektakel. Menigeen zong de vele bekende liedjes mee of swingde op de noten van de musicalhits.

thorbeckegracht_concert-7.jpg

Na eerdere edities met o.a. Karin Bloemen, Frank Boeijen en Herman van Veen was het deze editie ‘Musicals in Concert’ met arrangementen uit bekende musicals waaronder Grease, The Lion King, The Bodyguard, en Ramses. ‘Musicals in Concert’ is een uniek samenwerkingsverband tussen Song & Dance en het Stadsfestival, met onder andere Berget Lewis, René van Kooten, William Spaaij en Cindy Bell. Daarnaast gaf de cast van Song & Dance het concert kleur met prachtige zang en dans. Tijdens het concert moest de reddingsbrigade in actie komen toen er op een aanwezige sloep open vuur gemaakt werd. De feestvierders doofden op verzoek snel het vuurtje.

https://youtu.be/kpvLn0vt92A 

thorbeckegracht_concert-6.jpg 

thorbeckegracht_concert-2.jpg 

thorbeckegracht_concert-1.jpg 

Via Lees verder meer foto’s… 

thorbeckegracht_concert-4.jpg
 
thorbeckegracht_concert-5.jpg
 
thorbeckegracht_concert-3.jpg 
Artikel delen:
Reacties 5
  1. Die bas…. Was in de omgeving goed hoorbaar. Waar is HUDS als je ze nodig hebt. Maar het zal hun genre wel zijn, dus hoor je ze niet.
    Heb even gekeken en geluisterd. Mooi evenement!


    Maak melding

  2. Jammer, zo’n mooi event en alle 3 de commentaren hierboven negatief en weinig inhoudelijk. Triest…

    On-topic: prima vermaakt, verrast en genoten, wederom een topproductie!!


    Maak melding

Reageer