Vragen over verkeershinder Zwolle noord-oost

Zwolle – ‘Ernstige verkeershinder’, ‘fietsers op de rijbaan’ of ‘weg afgesloten’. Teksten waar beroepschauffeurs, zoals taxichauffeurs en pakketbezorgers dezer dagen volop mee worden geconfronteerd, net zoals het woon- werkverkeer, zegt de plaatselijke VVD. "Rijnlaan, kruising Zwartewaterallee- Middelweg, Meppelerstraatweg, Bankastraat, Menistenstraat allemaal aan één kant van de stad".

VVD Zwolle zegt zondag, dat het prima is dat de wegen goed worden onderhouden en het is mooi dat de straatverlichting wordt vervangen door meer duurzame lampen. Maar de liberalen vragen zich hardop af of dat allemaal gelijktijdig moet, tot grote ergernis van de weggebruikers. Daarom wil de fractie van de VVD het College de simpele vraag stellen: Waarom worden de vervanging – en herstel werkzaamheden niet beter op elkaar afgestemd, zoals dat in het verleden wel gebeurde?

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Ik schat in dat 40% van de mensen die daar rijden ook met de fiets hadden gekund. Mensen moeten zelf weten hoe ze zich verplaatsen, het verklaart alleen voor een deel waarom het vast loopt daar op die plekken.


  Maak melding

 2. Het is allemaal wel wat veel tegelijk.

  Wat me ook verbaasd zijn de tijdelijke stoplichten op de Hanekampbrug. Logisch voor tijdens de werkzaamheden te gebruiken maar gister hebben ze ook de hele dag aangestaan. Op zaterdag, geen werkzaamheden en daar stond iedereen dan braaf voor een rood licht te wachten terwijl de rijbanen gewoon begaanbaar zijn.


  Maak melding

 3. Ook voor fietsers is er, tot mijn grote ergernis, nogal verkeershinder. Afgelopen week moest ik meerdere malen om fietsen van mijn werk naar huis en naar de school van mijn kinderen. Dus het is niet alleen vervelend voor automobilisten die best de fiets hadden kunnen pakken ??. Het had allemaal best gefaseerd kunnen worden geplant, dat was een stuk minder ergerlijk geweest.


  Maak melding

 4. ik mis nog een aantal wegen en kruisingen:

  middelweg – bachlaan
  Zwartewaterallee – mozartlaan
  zwartewaterallee – burg roelenweg  Maak melding

 5. Serieus?! Zijn mensen te beroerd om een aantal minuten eerder van huis te vertrekken?
  Zielig dat de vvd hier vragen over stelt!
  Wees blij dat het gebeurt.


  Maak melding

 6. Hallo met adrie ik vindt het een betje zeuren om het zeuren van vvd eb mensen hoor ja balen dat je even moet wachten en op letten maar straks weer ales veilig is ook veel ve zuinigt nu kun ze even in halen met weg werkzaam heden mensen mensen even op de tong bijten en het is over in sirie hebben hun geen wegen meer


  Maak melding

 7. Kijk met de fiets bij kruispunt middelweg/zwarte waterallee goed uit: je wordt er regelmatig van de fiets gereden door andere fietsers die niet opletten! (Met name groepen scholieren en brommers)  Maak melding

 8. Hallo met adrie nou petje ken het problerm maar niet aleen de scholieren net ook door een ego tripper met veel te dure bloes scrik me dood en dan ook nog boos kijken en roep toeteren


  Maak melding

Reageer