Oranjeweek Berkum

Zwolle – Op dinsdag 6 september gaat de Oranjeweek in Berkum weer van start. Er zijn dit jaar een aantal veranderingen aangebracht aan zowel de opzet als het programma van de oranjeweek. Het aantal dagen van de Oranjeweek is dit jaar minder. Bovendien wordt de Oranjeweek dit jaar in een feesttent aan het Reviusplantsoen aan de Reviuslaan georganiseerd. Het gehele programma van de Oranjeweek speelt zich af rond de feesttent.

oranjeweek_berkum_2016.jpg 

Een deel van het programma van de Oranjeweek blijft hetzelfde als andere jaren. Er zijn een aantal nieuwe evenementen toegevoegd aan het programma van de oranjeweek. Zo is er op zondag een Berkum Sunday fair, taxatie van kunst en antiek tijdens kunst of zooi, een braderie van de ondernemers uit Berkum en een casinoavond toegevoegd aan het programma van dit jaar. De band “Barcode” speelt op zaterdag 10 september de tent plat.

Kunst of zooi.
Op vrijdag 9 september van 16:00 tot 20:00 is er een taxatie middag/avond voor kunst en antiek. Wilt u weten wat het schilderij aan uw muur? De heer Bonhof gaat antiek en kunst taxeren. De heer Bonhof is taxateur en taxeert vaak kunst en antiek. De taxatie is in de feesttent op het reviusplantsoen. Vanwege de verwachte drukte kan de heer Bonhof maar een kunststuk per persoon taxeren.   
Berkum Sunday fair.
Op zondag 11 september is er een gezellige Sunday fair bij de feesttent aan het reviusplantsoen. Het aantal aanmeldingen overtreft de verwachtingen en het aanbod van deelnemers op de Sunday Fair is erg breed. Zo is er een foodtruck met speciale koffiesoorten aanwezig, evenals wijngaard “de tappenmars” en een wijnproeverij. Ook zijn er een aantal cateraars, kookstudio en de zuivelhoeve aanwezig waar je lekkere producten kunt kopen. Daarnaast zijn er deelnemers met kunst, schilderijen, (sport)kleding, bloemen aanwezig. Ook voor kinderen is er voldoende te beleven. 
 
Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar op de sunday fair. Gezien het huidige aanbod van deelnemers hebben we nog plek voor deelnemers met food of dranken zoals bijvoorbeeld fooddtrucks, cateraars oid . De deelname is gratis. Deelnemers kunnen gebruik maken van een gratis kraam. Wil je deelnemen aan de Berkum Sunday fair? Stuur dan een mailtje aan: evenementen@wijkverenigingberkum.nl. 

Artikel delen:

Reageer