Diamanten bruiloft echtpaar Van Leijen-Prinsen

Zwolle – De heer en mevrouw Van Leijen-Prinsen deze zondag 4 september 60-jaar getrouwd. Wethouder Ed Anker bracht het echtpaar zondagmiddag een bezoek in hun woning aan de Voorsterweg om hen persoonlijk te feliciteren. Het stel kreeg een keramieken schaaltje van de kunstenaarshand van Jan Kamphuis opgemaakt met bonbons van Bonbonnerie Borrel cadeau.

Mevrouw Jeannelle Prinsen is geboren op 20 augustus 1931 in Kampen. De heer Albertus van Leijen is geboren op 29 mei 1931 te Zwolle. Ze hebben elkaar ontmoet via mandoline clubs uit Kampen en Zwolle. In Kampen K.M.C. en in Zwolle O.K.K. Beide clubs ontmoeten elkaar in Zwolle en Kampen en men ging ook naar landelijke concoursen. Daar ontmoeten zij elkaar en sprong de vonk over. Meneer en mevrouw zijn op 4 september 1956 in Kampen getrouwd. Eerst in het stadhuis en vervolgens in de Broederkerk.

Het echtpaar heeft een zoon ( H.J. van Leijen gehuwd met A.L. Sluiter) en drie kleinkinderen, twee jongens en een meisje. De kleindochter woont met vriend in Utrecht. Een kleinzoon woont met vriendin in Zwolle en de ander met vriendin en dochter een jaar in Finland.
De heer en mevrouw Van Leijen hebben aan de Pannekoekendijk gewoond, nabij ingang Hofvliet. Vervolgens aan de Westenholterweg en nu aan de Voorsterweg, Westenhage Driezorg.
Mevrouw Van Leijen heeft haar moeder geholpen en heeft als hulp in de huishouding bij meerdere kennissen gewerkt. De heer Van Leijen heeft eerst bij zijn vader in de tuinderij gewerkt, dan naar en in de tuin van Hofvliet en vervolgens naar Openbare Werken gemeente Zwolle, afdeling Plantsoenen, buitendienst.
De gezondheid van meneer en mevrouw Van Leijen is nog redelijk goed.
Artikel delen:

Reageer