Berkum-verdediger Razi Kansego stopt

Zwolle – Berkum-verdediger Razi Kanseyo heeft besloten per direct te stoppen met voetballen bij Berkum. Hij zal dit seizoen dan ook geen deel meer uitmaken van de hoofdselectie van de vereniging.

Razi heeft twee seizoenen bij Berkum gespeeld en was daar vanaf het begin één van de vaste krachten in het eerste elftal. Hij heeft laten zien dat hij een sterke vleugelverdediger is met goede opbouwende kwaliteiten en een geweldige inzet. Het spijt Berkum dan ook dat Razi heeft moeten besluiten om niet verder te gaan maar de vereniging zal zijn beslissing vanzelfsprekend respecteren.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Dat is het nadeel van de toegenomen concurrentie in de verdediging dit seizoen bij vv Berkum.

  Niet iedereen kan er even goed mee omgaan, als je je basisplaats kwijt raakt aan een jonge meer getalenteerde verdediger.

  Razi bedankt en ik wens je al het goede toe.


  Maak melding

 2. Elk jaar stoppen er honderden sporters bij hun vereniging in Zwolle. Waarom is dit nieuws? Ik snap het echt niet. Waarom is deze voetballer zoveel bijzonderder dan vele anderen? Is er een bijzondere reden waarom hij nu stopt? Dit clubblad-kopietje geeft meer vragen dan antwoorden.


  Maak melding

 3. Als deze jongen de assistent trainer bij de strot grijpt lijkt mij het dat je je eigen graf aan het graven bent. Gewoon weggestuurd dus..


  Maak melding

Reacties zijn gesloten.