Walk & Talk, voor wie werk zoekt

Zwolle – Op maandag 19 september organiseert Stadkamer ´Walk & Talk, dé koffiepauze voor werkzoekenden´. Werkzoekenden kunnen deze dag van 9.30 tot 11.30 uur terecht in Stadkamer Centrum voor ondersteuning bij hun zoektocht naar een baan.

Elke derde maandag van de maand is er een Walk & Talk bijeenkomst in het leescafé in Stadkamer Centrum. Tijdens deze laagdrempelige netwerkbijeenkomsten wordt iedere maand een ander thema rondom solliciteren besproken. Werkzoekenden krijgen de gelegenheid om ervaringen te delen, contacten te leggen en tips en suggesties te krijgen. Dit helpt bij hun zoektocht naar een geschikte baan.

Walk & Talk: meld je aan

De bijeenkomst op 19 september heeft het thema ‘Waarom moet ik jou bellen?’ met als speciale gast Roelof Kiers van Zwolleheeftwerk.nl. Centraal staat: hoe laat je de werkelijke waarde van je CV beter zien, zodat je sneller uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek.
  
Wil je graag advies voor verbeteringen in je CV? Meld je aan voor de bijeenkomst via de website lezenenlenen.stadkamer.nl. Deelname aan Walk & Talk is gratis.

Artikel delen:

Reageer